ΠΑΟΚ

Τα έψαλλε σε Λούκας-Περέιρα ο Τούντορ

Τα έψαλλε σε Λούκας-Περέιρα ο Τούντορ
INTIME SPORTS

Για τον Ιγκόρ Τούντορ η πειθαρχία και οι κανόνες δεν διαπραγματεύονται, κάτι που αποδείχθηκε το πρωί της Κυριακής (12/7), όπου ο Κροάτης προπονητής έβαλε τις φωνές σε Λούκας και Περέιρα. Πρόβλημα με Κίτσιου.

Για τον Ιγκόρ Τούντορ η πειθαρχία και οι κανόνες στην ομάδα είναι πάνω απ' όλους. Αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά το πρωί της Κυριακής (12/7), όπου ο Κροάτης προπονητής έβαλε τις φωνές σε Λούκας και Περέιρα γιατί δεν φορούσαν καλαμίδες κατά την διάρκεια της προπόνησης. "Εδώ βάζω εγώ τους κανόνες", είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε απευθυνόμενος στους δύο παίκτες:

"Για μένα και οι δύο είστε φανταστικοί παίκτες και μπορείτε να παίξετε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είστε, όμως στη Ρεάλ αλλά στον ΠΑΟΚ και θα ακολουθείτε τους κανόνες. Όλοι σας είστε σημαντικοί, κανένας, όμως, δεν είναι πάνω από την ομάδα. Όσο είστε εδώ, θα ακούτε και θα κανετε ότι ισχύει για όλους. Όποιος δεν θέλει να παίζει για τον ΠΑΟΚ, μπορεί να μιλήσει με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και να βρει λύση. Όσο είστε εδώ, οι κανόνες ισχύουν και για εσάς".

Πρόβλημα με Κίτσιου

Εξάλλου, εκτός από τους τραυματίες Αθανασιάδη, Γλύκο και Γκολάσα, ο Ιγκόρ Τούντορ είδε, στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής (12/7), να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ ούτε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο νεαρός μπακ ταλαιπωρείται από ίωση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μην χάσει άλλες προοπονησεις στην τελική ευθεία για τον αγώνα της Πέμπτης (16/7) με αντίπαλο την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ. Ο 37χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι δεδομένο ότι προορίζει τον Κίτσιου για το βασικό σχήμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ