ΠΑΟΚ

Τα εννιά αδέλφια του Σάμπο!

Τα εννιά αδέλφια του Σάμπο!

Η παρουσίαση της οικογένειας του 24χρονου Σλοβάκου μέσου, που εδώ και μερικές μέρες ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Ενα ενδιαφέρον ρεπορτάζ που αφορά την προσωπική ζωή του Ερίκ Σάμπο, του 24χρονου Σλοβάκου μέσου που εδώ και μερικές μέρες έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί η ιστοσελίδα cas.sk. Οπως, λοιπόν, μαθαίνουμε ο Σάμπο έχει εννιά αδέλφια και είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειας. Μεγάλωσε σε μέτριες συνθήκες, όμως, αυτό δεν τον πτόησε.

Ο Ερικ εκτός από το ποδόσφαιρο απολαμβάνει και το ψάρεμα, ενώ τα αδέλφια του έδιναν το παρών στους αγώνες της Σπαρτάκ Τρνάβα και μαζί με τους φίλους τους είχαν δημιουργήσει το φαν κλαμπ του Ερικ Σάμπο. Ο 24χρονος Σλοβάκος μέσος είναι το πέμπτο παιδί της οικογένειας.

Τα δέκα αδέλφια χωρίζονται σε πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια. Η νεότερη είναι η Βερόνικα (5) και μετά κατά σειρά είναι η Αντωνία (9), ο Μαρκ (14), η Μαγδαλένα (17), η Μαρία (22), ο Λιούμπομιρ (25), ο Πίτερ (27), η Καταρίνα (28) και ο Μάρτιν (30). Ο πατέρας του ονομάζεται Λιούμποσα και η μητέρα του Αντωνία.

"Ο Ερικ είναι ίσως ο πιο αθόρυβος της οικογένειας. Ήταν εξαιρετικά ανθεκτικός και επίμονος", τονίζει για τον Σάμπο η μητέρα του. Τα ποδοσφαιρικά γονίδια ο μέσος του ΠΑΟΚ τα κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο οποίος αγωνίστηκε για την Σουρόβτσε.

"Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο με τόσα πολλά παιδιά. Ενα διάστημα ήμασταν και οι δύο άνεργοι, αλλά το ξεπεράσαμε. Η οικογένεια έμεινε ενωμένη και εξακολουθούν να βρίσκονται στο σπίτι επτά παιδιά. Ορισμένα έχουν αρχίσει να εργάζονται και να συνεισφέρουν στο νοικοκυριό" επισημαίνει η μαμά Σάμπο.

Τα εννιά αδέλφια του Σάμπο!
Τα εννιά αδέλφια του Σάμπο!
Τα εννιά αδέλφια του Σάμπο!
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ