ΠΑΟΚ

Τα δυο τετ α τετ για Κάτσε

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ  ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Κάτσε, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Εργκούς Κάτσε, Νίκος Καγιούλης, συναντήθηκε με τον Λούμπος Μίχελ στο Χορστ και συζήτησαν τον ρόλο που θα έχει ο Αλβανός μέσος στον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν. Η νέα ομάδα του Φακούντο Περέιρα.

Ο μάνατζερ του Έργκους Κάτσε, Νίκος Καγιούλης, βρέθηκε στο Χορστ της Ολλανδίας και συναντήθηκε αρχικά με τον πελάτη του και στη συνέχεια με τον Λούμπος Μίχελ. Η συζήτηση που είχαν Καγούλης και Μίχελ αφορούσε τη νέα σεζόν και τον ρόλο που θα έχει ο Κάτσε στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, και στο σημείο της προετοιμασίας στο οποίο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, δεν είναι εύκολο όχι μόνο για τον Μίχελ αλλά ούτε και για τον Αλεκσάνταρ Στανόγιεβιτς να προκαθορίσει καταστάσεις που αφορούν την ενδεκάδα, την οποία ούτως ή άλλως ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να σχηματίσει με βάση τα δείγματα γραφής του κάθε παίκτη στις προπονήσεις και τα φιλικά. Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του ατζέντη του Κάτσε.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥΝΤΟ

Ο Φακούντο Περέιρα ταξιδεύει για το Μεξικό για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τη Νεκάξα, σύμφωνα με όσα αναφέρει Μεξικανός δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Μεξικανού δημοσιογράφου, Σέσαρ Λουίς Μέρλο στο twitter, ο Φακούντο Περέιρα ταξιδεύει στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Νεκάξα για έναν χρόνο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ