ΠΑΟΚ

Τα δύο προβλήματα που εντόπισε ο Λουτσέσκου

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ (12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
Λουτσέσκου ICON

Τι λέει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στους συνεργάτες του μετά και τη νέα αποτυχημένη απόπειρα του ΠΑΟΚ να κάνει την πρώτη νίκη του μακριά από την Τούμπα.

Απογοητευμένος από την τελική έκβαση της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη (2-2) ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου αρκετές ώρες μετά την ολοκλήρωσή της. Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ είχε αρκετές συζητήσεις με τους συνεργάτες του και ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός τους, στις οποίες ανέλυσε τα συμπεράσματά του για το τι φταίει και η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει μακριά από την έδρα της.

Ο 48χρονος κόουτς εκτιμά ότι η ομάδα του λειτουργεί πολύ καλά μέχρι να φτάσει στην περιοχή του αντιπάλου, «χτίζει» σωστά το παιχνίδι της, όμως, έχει πρόβλημα στην τελική πάσα ή ενέργεια. « Μας λείπει το καθαρό μυαλό σ’ αυτό το σημείο του γηπέδου», λέει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κόουτς του ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει και ένα ακόμη πρόβλημα: Όταν ένα παιχνίδι… στραβώνει, ο ΠΑΟΚ μοιάζει να λειτουργεί σαν σε απόγνωση, αποσυντονίζεται και χάνει την συγκέντρωσή του.

Πιθανόν αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης πίεσης που υπάρχει στους παίκτες για να κατακτηθεί φέτος ο τίτλος, ωστόσο ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι η δουλειά που γίνεται και στο ψυχολογικό κομμάτι θα αποδώσει καρπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ούτε στην Πλατεία χαμογέλασε, 2-2 ο ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο
Λουτσέσκου: "Η ομάδα είχε καλή απόδοση"
Δεν κλείνονται τελικά στο ξενοδοχείο οι παίκτες του ΠΑΟΚ
Αντέχει το "όλα καλά";
Μάτος: "Θα πεθάνουμε με τον Λουτσέσκου"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ