ΠΑΟΚ

Τα δύο ερωτηματικά του Λουτσέσκου για τον "τελικό" με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής (9/3), έχει όμως καταλήξει στα 9/11 του αρχικού σχήματος του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κανείς μέσα στην ομάδα του ΠΑΟΚ δεν αρνείται τον χαρακτηρισμό "τελικός" για τον κυριακάτικο (11/3) αγώνα με την ΑΕΚ. Μπορεί να υπάρχει αγωνία για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων (ακριβώς για να πάψει να απασχολεί τους πάντες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να βγει άμεσα η απόφαση), ωστόσο, αυτό στο οποίο όλοι συμφωνούν είναι ότι στον αγώνα κόντρα στην Ένωση δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη.

Το κατά πόσο αυτό το σκεπτικό θα επηρεάσει τις αποφάσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τον καταρτισμό της ενδεκάδας είναι κάτι που ίσως φανεί το Σάββατο (10/3), αφού στην προπόνηση της Παρασκευής (9/3) ο Ρουμάνος κόουτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του. Για την ακρίβεια, έκανε διάφορες δοκιμές που όμως δεν αφορούν στο σύνολο της ενδεκάδας.Ουσιαστικά, ο 49χρονος κόουτς έχει προβληματισμό για δύο συγκεκριμένες θέσεις.

Μία στη μεσαία γραμμή και μία στην τριάδα μεσοεπιθετικών πίσω από τον Πρίγιοβιτς.Ας δούμε όμως αναλυτικά τις σκέψεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

Ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από την εστία και είναι δύσκολο να αλλάξει η τετράδα της άμυνας που θα αποτελείται (από δεξιά προς το αριστερά) από τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Μία από τις δοκιμές που γίνονται θέλουν τον Πορτογάλο να προωθείται στις θέσεις των εξτρέμ και τον Αζεβέδο να παίρνει τη θέση του αριστερού μπακ, όμως, αυτό είναι ένα σενάριο που μάλλον μπορεί να απασχολήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στη μεσαία γραμμή, ο Μαουρίσιο θα βρει τον παρτενέρ του στο πρόσωπο εντός εκ των Σάχοβ ή Κάνιας, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Πέλκας. Για τις δύο θέσεις των εξτρέμ υπάρχουν τέσσερις υποψηφιότητες. Η μία και πιο σίγουρη είναι του Τζάλμα Κάμπος για το δεξί άκρο της επίθεσης, ενώ στο αριστερά φαίνεται ότι το δίλημμα εστιάζεται στο "Μπίσεσβαρ ή Μακ". Η τέταρτη επιλογή είναι αυτή του Λημνιού που, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αποτελεί αουτσάιντερ.

Τέλος, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης και θα αποτελέσει το πιο μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ για να φτάσει στο γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ