ΠΑΟΚ

Τα δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ / ΦΙΛΙΚΟ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ουάρντα EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί στην περσινή συνταγή του Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League, στο παιχνίδι της Τρίτης (24/7, 20.30) με τη Βασιλεία. Τέσσερις παίκτες για δυο θέσεις στις πτέρυγες.

Την Τρίτη (24/7, 20.30) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τη Βασιλεία, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, αν είχε δυνατότητα θα ξεκινούσε την ίδια ενδεκάδα με αυτήν που έπαιξε στον τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ, ωστόσο δεν μπορεί να το κάνει. Και αυτό διότι ο Τζάλμα Κάμπος βρίσκεται πλέον στην Τουρκία και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι τραυματίας.

Έτσι θα περιοριστεί στους εννιά από τους έντεκα βασικούς της 12Μαΐου. Ο Πασχαλάκης θα είναι στην εστία, Μάτος και Βιεϊρίνια θα αγωνιστούν στα δύο άκρα της άμυνας και οι Βαρέλα, Κρέσπο θα είναι οι στόπερ. Κάνιας και Μαουρίτσιο θα είναι οι δύο ανασταλτικοί χαφ, με τον Πέλκα επιτελικό και τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα γίνουν και οι δύο αλλαγές. Ομάρ Ελ Καντουρί και Δημήτρης Λημνιός έχουν το προβάδισμα έναντι των Ουάρντα και ο Ζαμπά να ξεκινήσουν στον πρώτο αγώνα της χρονιάς απέναντι στη Βασιλεία. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα πάρουν φανέλα βασικού, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και να κρατήσει ισορροπία ανάμεσα στην ανασταλτική και την επιθετική του λειτουργία.

Ο Λουτσέσκου έχει μελετήσει τη Βασιλεία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της και κυρίως τους χώρους που αφήνει στα μετόπισθεν όταν ανεβαίνει με πολλούς παίκτες στην επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λουτσέσκου: «Όνειρο το Champions League»
Με Ελ Καντουρί και Ουάρντα η αποστολή του ΠΑΟΚ
Μοίρασε φανέλες του ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σαββίδης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ