ΠΑΟΚ

Τα δίνει όλα για την Έστερσουντ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τελειώματα, άμυνα και κυκλοφορία μπάλας στο μενού της προπόνησης της Τρίτης (14/8) που ετοίμασε ο Λουτσέσκου για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πλην της προετοιμασίας για τον αγώνα με την Έστερσουντ στον ΠΑΟΚ. Και απόδειξη είναι το πρόγραμμα προπόνησης που ετοίμασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Η δουλειά στην τακτική συνεχίζεται. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες δούλεψαν και την Δευτέρα (14.08) με τους ποδοσφαιριστές τους πάνω στα στοιχεία που θέλουν να δουν να βγάζει η ομάδα στο γήπεδο την Πέμπτη κόντρα στην Έστερσουντ.

Το προπονητικό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική. Μετά την προθέρμανση, με τρέξιμο, ασκήσεις και παιχνίδια πέντε εναντίον δύο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε επιθετικούς και αμυντικούς.

Οι πρώτοι ασχολήθηκαν με συνδυαστικές κινήσεις και τελειώματα μετά από σέντρες, ενώ οι υπόλοιποι με τις τοποθετήσεις στο αμυντικό κομμάτι και την κυκλοφορία της μπάλας μετά από ανάκτηση κατοχής. Το τελευταίο μέρος περιελάμβανε παιχνίδι και πάλι τακτικής σε μία εστία με τερματοφύλακα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Χοσέ Κάνιας και Ντοριάν Λεβέκ, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι δύο παίκτες δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ βγήκαν και στο γήπεδο για τρέξιμο, μαζί με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη.

Ο νεαρός άσος προπονήθηκε και αυτός ατομικά και αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Την Τρίτη (15.08) η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:30 στην Νέα Μεσημβρία”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ