ΠΑΟΚ

Συζήτηση Σαββίδη με Μίχελ και Ίβιτς

Συζήτηση Σαββίδη με Μίχελ και Ίβιτς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στο "Μακεδονία Παλλάς", με τον Ιβάν Σαββίδη να συζητά με τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς τα "φλέγοντα" θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Παρόντες ο Γιώργος Σαββίδης και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, όχι παίκτες

Ο Ιβάν Σαββίδης ταξίδεψε σήμερα (1/12) εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη και αυτή την ώρα πραγματοποιεί κρίσιμη σύσκεψη με τους Ίβιτς και Μίχελ στο "Μακεδονία Παλλάς" για τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του "Δικεφάλου του Βορρά" συζητά με τον αθλητικό διευθυντή, Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς, παρουσία και του γιου του, Γιώργου Σαββίδη που είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Στη σύσκεψη συμμετέχουν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το "παρών" στη σύσκεψη δεν δίνει κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αναμένεται να φανεί τι θα προκύψει από τη συζήτηση και ποιες αποφάσεις θα πάρει ο Ιβάν Σαββίδης για τις εξελίξεις στα θέματα του συλλόγου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ