ΠΑΟΚ

Συζητήσεις με εκπροσώπους των συνδέσμων στον ΠΑΟΚ

Συζητήσεις με εκπροσώπους των συνδέσμων στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ΠΑΟΚ έχουν μεταφέρει στην πλευρά των οργανωμένων της ομάδας πως δεν θα πρέπει να συμβεί το παραμικρό στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σύσταση προς τους οπαδούς, ενόψει ημιτελικού.

Στους ρυθμούς του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό βρίσκονται όλοι στον ΠΑΟΚ. Πέρα από τις "ντόπες" των οπαδών προς τους παίκτες είχαμε και άλλες συζητήσεις.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν κόσμια συμπεριφορά από πλευράς των οπαδών του "Δικεφάλου" στο ματς Kυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα από πλευράς της ΠΑΕ ο Γιάννης Αθανασιάδης είχε πολλές κατ' ιδίαν συζητήσεις με εκπροσώπους των συνδέσμων.

Επισημάνθηκε τι κίνδυνοι υπάρχουν εφόσον προκύψουν... παρατράγουδα στο παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό στο ντέρμπι καθώς υπάρχει κίνδυνος βαριάς τιμωρίας (ήδη εκκρεμεί η απόφαση για την τιμωρία που θα "έρθει" λόγω του αντικειμένου που δέχτηκε ο Λαζαρίδης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος).

Συζητήσεις με εκπροσώπους των συνδέσμων

Στον ΠΑΟΚ θέλουν κόσμια συμπεριφορά από πλευράς των οπαδών του "Δικεφάλου" στο ματς Kυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μάλιστα από πλευράς της ΠΑΕ ο Γιάννης Αθανασιάδης είχε πολλές κατ' ιδίαν συζητήσεις με εκπροσώπους των συνδέσμων. Επισημάνθηκε τι κίνδυνοι υπάρχουν εφόσον προκύψουν... παρατράγουδα στο παιχνίδι.

Στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν να συμβεί το παραμικρό στο ντέρμπι καθώς υπάρχει κίνδυνος βαριάς τιμωρίας (ήδη εκκρεμεί η απόφαση για την τιμωρία που θα "έρθει" λόγω του αντικειμένου που δέχτηκε ο Λαζαρίδης στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος).

ΠΑΕ: "Μην πετάτε αντικείμενα, πυρσούς ή κροτίδες"

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό θα πρέπει να προσέξουν την συμπεριφορά τους. Αναλυτικά:

"Στον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου, σε μια μεγάλη πρόκληση για την ομάδα μας, δίνουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό. Υποστηρίξτε την ομάδα, δώστε ώθηση στους ποδοσφαιριστές με τα συνθήματα και τη φωνή σας, αποφύγετε οποιαδήποτε συμπεριφορά θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή του ρυθμού ή του ίδιου του αγώνα. Μην πετάτε αντικείμενα, πυρσούς ή κροτίδες στο γήπεδο. Ας μη δώσουμε το δικαίωμα σε κανέναν να μας τιμωρήσει και να μας στερήσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ