ΠΑΟΚ

Συντριβή με 5-0 από την Έρεμπρο για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Συντριβή με 5-0 από την Έρεμπρο για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

H γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 στην έδρα της ανώτερης Έρεμπρο και σε συνδυασμό με την ήττα της με 0-3 στον πρώτο αγώνα για τη φάση των "32" του Champions League γυναικών στην Τούμπα, αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αναζητούσε ένα "θαύμα" για να προκριθεί στους "16" τουChampionsLeagueγυναικών, καθώς η ήττα με 0-3 στον πρώτο αγώνα στην Τούμπα, αλλά και η ποιοτική ανωτερότητα που είχε επιδείξει η Έρεμπρο πριν από μία εβδομάδα, άφηναν λιγοστές ελπίδες στο σύνολο του Κατηκαρίδη. Τελικά οι "ασπρόμαυρες" υπέστησαν συντριβή από την Έρεμπρο στη Σουηδία, χάνοντας με το βαρύ 5-0, με την ανωτερότητα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνεται και σε αυτό το παιχνίδι.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι Σουηδοί δίνουν περισσότερη βαρύτητα στο γυναικείο ποδόσφαιρο συγκριτικά με την Ελλάδα και η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε φανερή στα δύο ματς, το απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ερεμπρο:Σόμπεργκ, Λέτινεν, Νολτ, Πέτερσον, Γκρανς, Τσουκβούντι (Αμπράχαμσον 60΄), Μάγκνουσον, Ντε Γιονγκ, Σπέτσμαρκ, Τάλονεν (Γκράμπους 59΄), Μάικλ (Χαλίν 79΄).

ΠΑΟΚ:Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Βλασιάδου, Γκάτσου, Πελεκούδα (Μουρατίδου 46΄), Κακαμπούκι, Δημητρίου (Γιάννου 63΄), Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Παντελιάδου, Χαμαλίδου (Σακελάρη 85΄)

Γκολ:Μάικλ 10', Μάρκου 15' (Αυτογκόλ), Τάλονεν 24', Τσουκβούντι 50', Σπέτσμαρκ 76'

Κάρτες:Τσουκβούντι 57΄/ Γκάτσου 29΄, Γεωργίου 79΄

Ο αγώνας

Η Έρεμπρο έλεγξε το ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση 10 λεπτών στην αναμέτρηση. Το πρώτο γκολ του αγώνα πέτυχε η Σάρα Μάικλ. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση με μια καλή εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή που απέκρουσε η Σόμπεργκ σε κόρνερ. Ωστόσο, πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τις γηπεδούχες, από τα πόδια της Μάρκου, η οποία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της μετά από γύρισμα της Τάλονεν στην περιοχή. Έτσι διαμορφώθηκε το 2-0 στο 15΄ και όλα κρίθηκαν νωρίς όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Στο 24΄ η Τάλονεν πέτυχε και τρίτο γκολ για την Έρεμπρο με ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή που βρήκε αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα. Η σουηδική ομάδα έλεγχε απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες, όμως τν διαφορά ποιότητα να είναι εμφανής. Στο 50΄ η Τσουκβούντι έγραψε το 4-0 με τις "ασπρόμαυρες" να διαμαρτύρονται για οφσάιντ, καθώς η Τσουκβούντι έστειλε τη μπάλα σχεδόν πάνω από τη γραμμή μετά από σουτ της Μάικλ προς την εστία και υπήρξε η υποψία πως ήταν εκτεθειμένη όταν έγινε το σουτ. Από κει και πέρα τα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με κάποιες ωραίες στιγμές στο παιχνίδι. Στο 76΄ η Σπέτσμαρκ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ