ΠΑΟΚ

Συνεχίζει με το απόλυτο η Κ20 του ΠΑΟΚ

Συνεχίζει με το απόλυτο η Κ20 του ΠΑΟΚ

Η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-1 του ΠΑΣ Γιαννινα στη Σουρωτή και έκανε το "4 στα 4" στο πρωτάθλημα Κ20 Superleague Σουρωτή.

Για μία ακόμη αγωνιστική έδειξε ότι θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου η η Κ20 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επιβλήθηκε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σουρωτή και έχει πλέον 12 βαθμούς μετά από 4 παιχνίδια.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός και ο βοηθός του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ παρέταξαν την Κ20 με 4-3-3, έχοντας τον Συμεών Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ακόμη, τους Λύρατζη και Παπαθανασίου στα άκρα της άμυνας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Δημητρίου και Διαμαντή, εξάρι τον Τσιγγάρα, μπροστά του τους Χατζηδίμπα και Χατζηστραβό και τριάδα στην επίθεση τους Τζοβάρα, Βρακά και Γκαργκαλατζίδη.

Μόλις στο 3' ο Χατζηδίμπας κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Λύρατζης ανοίγοντας το σκορ για την Κ20 του ΠΑΟΚ. Στο 20' ο Χατζηδίμπας είχε δοκάρι, ενω στην επαναφορα της μπάλας ο τερατοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε προ του Χατζηστραβού. Στο 40' οι γηπεδούχοι έκαναν τα τέρματά τους δύο, όταν ο Γκαραγκαλατζίδης έκανε ατομική προσπάθεια και πάσατρε στον Βρακά που με εξαιρετικό τελειωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 64' μετά απάο λάθος στη μεσαία γραμμή, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 3-1 ο Παπαδόπουλος μετά από κόντρα σε σουτ που επιχείρησε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος Σ, Δημητρίου (63' Δοδοντσάκης), Διαμαντής, Παπαθανασίου, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός (46' Αηδονίδης), Γκαργκαλατζίδης, Βρακάς (65' Παπαδόπουλος Χ.), Τζοβάρας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ