ΠΑΟΚ

Συνελήφθη ο 18χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Συνελήφθη ο 18χρονος που πέταξε τη φωτοβολίδα στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένας 18χρονος πέταξε τη φωτοβολίδα με πιστόλι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα τον Οκτώβριο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της αστυνομίας. Εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης ο οπαδός που πέταξε τη φωτοβολίδα ευθείας βολής κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: "Η επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση περίπτωσης ρίψης βεγγαλικού – φωτοβολίδας, σε ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος Superleague 2016-2017, στο γήπεδο της Τούμπας, που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 18χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί Αδικημάτων βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «Περί φωτοβολίδων & Πυροτεχνημάτων».

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 18χρονος, στις 30-10-2016, κατά τη διάρκεια αγώνα της προαναφερόμενης διοργάνωσης, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. – Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., ενεργοποίησε φωτοβολίδα – βεγγαλικό με εκτοξευστήρα, το οποίο κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο 18χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στην παραπάνω Υπηρεσία, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, ενώ η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ