ΠΑΟΚ

Συναυλία για τη στήριξη άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΟΠΑΔΟΙ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στο πλευρό ενός 50χρονου φίλου του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε πέφτοντας στην προσπάθειά του να κρεμάσει σημαία του Δικεφάλου στον ιστορικό βράχο του Σιδηροκάστρου Σερρών, βρίσκονται όλοι οι σύλλογοι και φορείς της περιοχής, καθώς και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στις αρχές του περασμένο Οκτώβρη είχε σημειωθεί ένα σοβαρά ατύχημα στο Σιδηρόκαστρο του νομού Σερρών. Ένας 50χρονος φίλος του ΠΑΟΚ, ο Φώτης Παναγιωτίδης τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να κρεμάσει στον κεντρικό και ιστορικό βράχο του Σιδηροκάστρου ένα πανό της αγαπημένης του ομάδας.

Μία ασφάλεια στα σχοινιά που χρησιμοποίησε δεν είχε κουμπώσει καλά με αποτέλεσμα ο 50χρονος άνδρας (μέλος του Συλλόγου Σπηλαιολογίας και της Επίλεκτης Ομάδα Ειδικών Αποστολών Σιντικής) να πέσει από ύψος 35-40 μέτρων σε ένα πλάτωμα του βράχου. Τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Το τραγικό συμβάν ευαισθητοποίησε την κοινωνία του Σιδηροκάστρου και του δήμου Σιντικής και απόψε έχει προγραμματιστεί μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τη συμμετοχή πολλών γνωστών Πόντιων καλλιτεχνών.

Η ώρα έναρξης έχει προγραμματιστεί για τις 21:00 και η συναυλία έχει τίτλο "Βραδιά Αγάπης και συμπαράστασης για τον συμπολίτη μας Φώτη", καθώς τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Φώτη Παναγιωτίδη.

Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 5 ευρώ και θα υπάρχουν πολλά δώρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τεθούν σε κλήρωση για όσους προμηθευτούν εισιτήριο. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ υπέγραψαν μία φανέλα της ομάδας που θα βγει σε δημοπρασία λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

Τέλος, πρέπει να προστεθεί ότι τη συναυλία διοργανώνει το σύνολο των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Σιδηροκάστρου, ο Δήμος Σιντικής και άλλοι φορείς, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου.

Συναυλία για τη στήριξη άτυχου οπαδού του ΠΑΟΚ!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ