ΠΑΟΚ

"Συνάντηση των ιδιοκτητών με τον πρωθυπουργό"

"Συνάντηση των ιδιοκτητών με τον πρωθυπουργό"
Σαββίδης INTIME SPORTS

Η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη για να τεθούν άμεσα επί τάπητος τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι είπε σε επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Οσα συμβαίνουν για ακόμη μία φορά τις τελευταίες μέρες στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν αφήνουν, φυσικά, ασυγκίνητο τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος υπό τις υπάρχουσες συνθήκες βλέπει την επένδυσή του να πηγαίνει χαμένη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφού ενημερώθηκε για τα τεκταινόμενα στην Λίγκα και τις προθέσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού για αναστολή των πρωταθλημάτων, τόνισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι ιδιοκτήτες των ομάδων με τον Πρωθυπουργό.

Αναλυτικά, το μήνυμα που έστειλε στον Ιάκωβο Αγγελίδη: "Πρέπει να τελειώνουμε μ΄αυτό τον "καρκίνο" που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε προσπαθήσει και με προτάσεις και με την απειλή ακραίων αντιδράσεων να κάνουμε την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σ΄ ένα σπουδαίο κοινωνικό αγαθό όπως είναι το ποδόσφαιρο και να δείξει πυγμή και αποφασιστικότητα απέναντι στην διαφθορά, τη διαπλοκή, την ανισονομία, απέναντι σε όλα όσα προκαλούν την οπαδική βία.

Κι αφού η απόφαση φαίνεται πως υπάρχει, πρέπει να γίνει μια συνάντηση των ιδιοκτητών και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ώστε να δεσμευθούμε όλοι πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό και έντιμο, που δεν θα προκαλεί και δεν θα υποθάλπτει πυρήνες βίας. Και τότε θα δούμε ποιός πραγματικά ενδιαφέρεται και επενδύει για την ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού και ποιός απλά ενδιαφέρεται να προασπίσει τα μικροσυμφέροντά του".

Θετική διάθεση απέναντι στον Κοντονή

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο μεταξύ, βλέπουν με θετική διάθεση τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, γιατί, ουσιαστικά, υιοθετεί την ατζέντα με τις προτάσεις του ΠΑΟΚ για εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να προχωρήσουν, δηλαδή, οι δικαστικές υποθέσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, οι πειθαρχικές επιτροπές να ανεξαρτητοποιηθούν και η ΕΠΟ -τρόπος εκλογής αλλά και άσκησης καθηκόντων, μη συμμετοχή κατηγορούμενων για βαριά ποινικά αδικήματα κλπ- και η ΚΕΔ να εξυγιανθούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ