ΠΑΟΚ

Συμβόλαιο παραγωγικότητας στον Κόστα

Συμβόλαιο παραγωγικότητας στον Κόστα
Ρικάρντο Κόστα INTIME SPORTS

Διαβάστε για την αναπροσαρμογή που έγινε στην αρχική συμφωνία του Ρικάρντο Κόστα με τον ΠΑΟΚ. Πόσα θα παίρνει πλέον ο Πορτογάλος.

Μία από τις πρώτες επιδιώξεις του Αρνεσεν όταν ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο ήταν να αλλάξουν οι όροι της συμφωνίας με τον Ρικάρντο Κόστα.

Το σκεπτικό του Δανού ήταν ότι ο Πορτογάλος δεν μπορεί να λαμβάνει 1,2 εκ. ευρώ στον νέο ΠΑΟΚ, όπως δομείται εδώ και μερικούς μήνες. Δηλαδή, σε μία ομάδα που απαρτίζεται, κυρίως, από νεαρούς ποδοσφαιριστές που παίρνουν πολύ λιγότερα λεφτά.

Τελικά, βρέθηκε η χρυσή τομή και έγινε αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Κόστα. Ο Πορτογάλος στόπερ δέχθηκε, λοιπόν, να δεσμευτεί με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει λιγότερα πάγια χρήματα, αλλά περισσότερα μπόνους. Με λίγα λόγια ο Κόστα θα αμειφθεί με 1,2 εκ. ευρώ μόνο εάν πετύχει στόχους με τον Δικέφαλο, ενώ θα λάβει λιγότερα εάν η παρουσία του στην ομάδα δεν συνοδευτεί από επιτυχίες.

Μπορεί, κάλλιστα, να χαρακτηριστεί και ως συμβόλαιο παραγωγικότητας, το οποίο ο Κόστα μπορεί να εξαργυρώσει στο έπακρο εάν έχει καλή παρουσία στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Από την συμφωνία έμεινε ικανοποιημένος και ο 34χρονος σέντερ μπακ με δεδομένο ότι, πλέον, και οι δύο πλευρές αισθάνονται σίγουρες πως εάν, τελικά, δοθεί το 1,2 εκ. ευρώ θα έχει πιάσει τόπο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ