ΠΑΟΚ

Συμφωνία ΠΑΟΚ - Πρίγιοβιτς για νέο συμβόλαιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Σαββίδης ανακοίνωσε μέσω instagram τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για νέο συμβόλαιο.

Η μέρα που ήταν γεμάτη από ειδήσεις και αναρτήσεις στα social media για τον ΠΑΟΚ, κλέινει με μία πολύ σημαντική είδηση για το μέλλον της συνεργασίας με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Την ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαββίδης μέσω instagram και αφορά στο νέο συμβόλαιο που δίνει ο ΠΑΟΚ στον Σέρβο φορ.Θυμίζουμε ότι ο Πρίγιοβιτς έχει συμβόλαιο ως το 2021 με ετήσιες απολαβές 850.000 ευρώ, που φυσικά θα αυξηθούν.

Στο μήνυμά του ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε: "Μετά από όσα είδες χθες, ειδικά μετά από αυτή την δύσκολη και σημαντική περίοδο, αποφάσισες να επεκτείνεις το συμβόλαιό σου με εμάς! Το εκτιμούμε αληθινά αλάνι!! Σε ευχαριστούμε και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό. Έχουμε ανολοκλήρωτη δουλειά να τελειώσουμε".

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΙΝΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, για τον Πρίγιοβιτς είχε φτάσει στα γραφεία της Τούμπας τις τελευταίες μέρες μία μεγάλη πρόταση για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από την Κίνα που ακόμη είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος. Το ποσό που προτεινόταν στον Σέρβο φορ ήταν άκρως δελεαστικό και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε κινητοποίηση. Μετά από επαφές μαζί του αποφασίστηκε να του δοθεί ένα νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές που ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη και να μπει "στοπ" στο ενδιαφέρον των Κινέζων.

Συμφωνία ΠΑΟΚ - Πρίγιοβιτς για νέο συμβόλαιο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ