ΠΑΟΚ

Συμφωνία Μπεϊτάρ-Σάμπο, διαπραγμάτευση με ΠΑΟΚ

Συμφωνία Μπεϊτάρ-Σάμπο, διαπραγμάτευση με ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Τι συμβαίνει με τον Έρικ Σάμπο και το μέλλον του στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η διετής συμφωνια, η σφήνα που πήγε να κάνει η Μπεέρ Σεβά και ο ΠΑΟΚ που περιμένει τις τελικές επαφές.

Ο Ερικ Σάμπο αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων έχει μπει ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ την οποία αν καταβάλει το καλοκαίρι ο ισραηλινός σύλλογος αποκτά τον 27χρονο Σλοβάκο μέσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε σήμερα (25/4) η ιστοσελίδα " sports.walla.co.il" μεταξύ Σάμπο και Μπεϊτάρ έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια και απομένει η διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ, καθώς η διοίκηση της Μπεϊτάρ θέλει να δώσει λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η ρήτρα.Από πλευράς ΠΑΟΚ αυτό που προκύπτει είναι πως "περιμένουμε την Μπεϊτάρ".

Πάντως, στο Ισραήλ έγινε μεγάλη συζήτηση για μία σφήνα που επιχείρησε να κάνει η Χαποέλ Μπεερ Σεβά για να αποκτήσει τον Σάμπο και οδήγησε τους παράγοντες της Μπεϊτάρ να την κατηγορήσουν για "ανήθικη στάση.

Εκπρόσωπος της Χαποέλ δημοσίως τόνισε ότι δεν θα ήταν fair να προσπαθούσε να πάρει τον Σάμπο η Χαποέλ, καθώς υπάρχει η συμφωνία για τη ρήτρα μεταξύ Μπεϊτάρ και ΠΑΟΚ, ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ υπήρξαν επαφές της Μπέερ Σεβά με τους ατζέντηδες του Σλοβάκου.Αυτό ουδόλως "φρέναρε" τους ανθρώπους της Μπεϊτάρ που εξαπέλυσαν επίθεση στην Χαποέλ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ