ΠΑΟΚ

Συμφωνία για λύση της συνεργασίας με Σαλπιγγίδη, Μαντούρο

Συμφωνία για λύση της συνεργασίας με Σαλπιγγίδη, Μαντούρο
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Αύριο (25/8) θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, Σαλπιγγίδη και Μαντούρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε και επίσημα ότι Σαλπιγγίδης και Μαντούρο αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Οι δύο έμπειροι παίκτες συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους με τον Δικέφαλο και αύριο (25/8) θα ολοκληρωθούν και τυπικά οι υποθέσεις τους και θα εκδοθούν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Και οι δύο βρέθηκαν σήμερα (24/8) στη Νέα Μεσημβρία και αποχαιρέτησαν τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες τους, αλλά και όσους συνεργάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

Επανέρχεται ο Κλάους, καλύτερα ο Χαρίσης

Ο Ιγκορ Τούντορ προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα του φρέσκια εν μέσω συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων και, παράλληλα, να την βελτιώνει μέσα από την δουλειά στις προπονήσεις. Σήμερα, λοιπόν, (24/8) ο Κροάτης προπονητής επιφύλαξε ακόμη ένα δυνατό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στον χθεσινό αγώνα με την Ξάνθη.

Οσοι έπαιξαν την Κυριακή (23/8) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης. Τα ευχάριστα έρχονται από τον Κλάους, ο οποίος επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς σήμερα συμμετείχε στην προπόνηση, ενώ και ο Χαρίσης ανεβάζει ρυθμούς στο ατομικό του πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, ο σοβαρός τραυματισμός του Τσίμιροτ (6-10 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης) είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η κλήση του στην Εθνική Βοσνίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ