ΠΑΟΚ

Συμφώνησε ο ΠΑΟΚ με την Ρεν για τον Ενρίκε!

Συμφώνησε ο ΠΑΟΚ με την Ρεν για τον Ενρίκε!

Ο Πέντρο Ενρίκε θα φτάσει αύριο (28/01) στη Θεσσαλονίκη για εξετάσεις και υπογραφές, ώστε να γίνει η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μέσα στον Ιανουάριο.

Μετά τους Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα και ο Πέντρο Ενρίκε γίνεται η τέταρτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ μέσα στον Γενάρη. Όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ: "Με την Ρεν και τον Ενρίκε υπάρχει καταρχήν συμφωνία και αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο με την έλευση του παίκτη και τις υπογραφές".

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο ΠΑΟΚ δίνει στη Ρεν 1,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%, ενώ ο παίκτης, αφού περάσει ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά, θα υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ.

Ειδικό πρόγραμμα για Λάμπρου

Προπόνηση είχε το πρόγραμμα την επομένη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό, αφού την Κυριακή οι δύο ομάδες τίθενται και πάλι αντιμέτωπες στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οσοι αγωνίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης (26.01) έκαναν αποθεραπεία κι αποκατάσταση.Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε κυκλοφορία της μπάλας, τακτική, τελειώματα και transition game. Ο Λάζαρος Λάμπρου συνέχισε ειδικό πρόγραμμα και το Σάββατο (28.01) αναμένεται να ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα. Η προπόνηση του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ο ΠΑΟΚ δίνει 1,5 εκατ. ευρώ για Ενρίκε"
Άλλο ένα σημάδι για Ενρίκε
"Ο Περέιρα θα παίξει στην Κολόν"
ΠΑΟΚ... non-stop για ένα και πλέον μήνα
Το ροτέισιον "γέννησε" τον Δεληγιαννίδη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ