ΠΑΟΚ

Συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αριστοτέλους

Συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Αριστοτέλους

Οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους για να οδηγηθούν με πορεία στην Τούμπα για το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, απαιτώντας τη διεξαγωγή εκείνου που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, το οποίο θα διεξαχθεί με κόσμο καθώς η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναίρεσε την απόφαση για δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (όπως και την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών), οπαδοί του "Δικεφάλου" συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους.

Από το κέντρο της Θεσσαλονίκης οι 500 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν πορεία με προορισμό το γήπεδο για να παρακολουθήσουν τη σπουδαία αναμέτρηση. Αίτημά τους, να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική.

Εξάλλου, οι "ασπρόμαυροι" θα καταφύγουν στο Διαιτητικό δικαστήριο, διεκδικώντας και τη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό καθώς δεν μένουν ικανοποιημένοι με την επιστροφή των τριών βαθμών και την ακύρωση της ποινής των κεκλεισμένων των θυρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φτιάξε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Φωτογραφίες απ' τις ουρές έξω απ' τα εκδοτήρια της Τούμπας
Κυριάκος: "Είναι και δίκαιο και ηθικό"
Τεράστιες ουρές έξω απ' τα εκδοτήρια της Τούμπας
Τοποθετείται έξτρα δίχτυ προστασίας πάνω απ' τον πάγκο της ΑΕΚ
Επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ, όπως σε Ολυμπιακό & Πανιώνιο το 2005
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ