ΠΑΟΚ

Συγκλονίζει ο πατέρας του Κατσούρη: "Σήμερα πήγα και έκανα τον σταυρό μου στη Θύρα 7"

Συγκλονίζει ο πατέρας του Κατσούρη: "Σήμερα πήγα και έκανα τον σταυρό μου στη Θύρα 7"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη, Βαγγέλης, τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7, την ημέρα του μνημοσύνου του γιου του. (AUDIO)

Πήρε το ποδήλατό του και πήγε μέχρι τον Πειραιά για να κάνει το σταυρό του, για να ανάψει ένα κερί στη Θύρα 7 και να τιμήσει τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ανήμερα του τραγικού θανάτου του γιου του. Ο πατέρας του Παναγιώτη Κατσούρη, Βαγγέλης έκανε μία συγκλονιστική κατάθεση ψυχής στο " Metropolis 95,5":

"Πάντα είναι δύσκολη η ημέρα. Να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ και ειδικά το συμβούλιο που κάνουν αυτό το πράγμα για το γιο μου. Ο Παναγιώτης ζει ακόμη για μένα. Σήμερα πήγα και έκανα το σταυρό μου στη Θύρα 7 με το ποδήλατο, είδα τα παιδιά που χάθηκαν και εκεί. Είμαι πολύ συγκινημένος. Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω που εκτιμάτε την ψυχή του γιου μου που αρνήθηκε να πάει σε άλλη ομάδα.

Περπατάω, κάθομαι και σκέφτομαι να ερχόμουν με τα πόδια εκεί πάνω. Μου έχει λείψει πάρα πολύ γιατί ήταν ένα καλό παιδί το παιδί μου. Μπορεί να ήταν ατίθασος αλλά ήταν ένα παιδί που το πατούσες κάτω και δεν έλεγε τίποτα. Αγάπησε τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ήθελε να βρίσκεται εκεί και ας μην έπαιζε. Πάντα θα αιμορραγεί η πληγή. Πιστεύω ότι το παιδί μου ζει και είναι στη Θεσσαλονίκη".

Ακούστε το ηχητικό:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Συγκλονιστική εξομολόγηση για τη Θύρα 7: "Παναγιά μου, το παιδί!"
Το μνημόσυνο για τον Παναγιώτη Κατσούρη
Τον Παναγιώτη Κατσούρη δεν τον ξεχνά κανείς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ