ΠΑΟΚ

"Συγκέντρωση, πάθος και θέληση"

"Συγκέντρωση, πάθος και θέληση"
ΠΑΟΚ, Αθανασιάδης, Τζάλμα Κάμπος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Στέφανος Αθανασιάδης και Τζάλμα Κάμπος σκιαγράφησαν τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης".

Στέφανος Αθανασιάδης και Τζάλμα Κάμπος ήταν οι παίκτες που μίλησαν στην κάμερα της “Nova” με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (23/10, 8:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στις κουβέντες των παλαιότερων παικτών στο ρόστερ, προς τους νεότερους, για τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα ενώ ο Ανγκολέζος εξτρέμ στάθηκε στην ανάγκη ανασύνταξης μετά την ήττα στο Αζερμπαϊτζάν.

Αθανασιάδης: “Να ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό”

Για την ήττα από την Καραμπάκ και το επικείμενο ντέρμπι:
"Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, προσπαθείς να ξεχάσεις όσο πιο γρήγορα αυτό που έπαιξες και να συγκεντρωθείς στο επόμενο. Αυτό κάναμε κι εμείς και αφήσαμε πίσω μας την Καραμπάκ. Υπάρχει σίγουρα κούραση από τα ταξίδια, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή”

Για το πόσο θα επηρεάσουν τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια τις δύο ομάδες:
"Πρέπει να ξεχάσεις είτε την νίκη, είτε την ήττα όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί υπάρχει μπροστά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι, και πρέπει να είσαι όσο γίνεται πιο δυνατός" .

Για το αν σκέφτεται το προσωπικό γκολ την Κυριακή:

"Το σημαντικό είναι να αγωνιστεί η ομάδα όπως πρέπει. Να είναι συγκεντρωμένη 100%, να δείξει πάθος και θέληση, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη:
"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Θα υπάρχει πίεση, αλλά δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τίποτα άλλο πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό θα το πούμε και στα καινούργια παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα και νομίζω ότι θα είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς" .

Για την κατάστασή του:
"Είχα ένα θέμα στο γόνατο αλλά το ξεπέρασα και θα είμαι έτοιμος την Κυριακή" .

Τζάλμα: “Έχουμε δουλέψει πάνω στον αντίπαλο”

Από την πλευρά του ο Ανγκολέζος εξτρέμ υποστήριξε:

Για την κατάσταση της ομάδας μετά το παιχνίδι στο Μπακού:
"Το αποτέλεσμα στο Αζερμπαϊτζάν δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Μας άφησε μία αίσθηση έκπληξης το παιχνίδι αλλά τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Είχαμε δύο μέρες για να κάνουμε αποκατάσταση και να δουλέψουμε για το επόμενο ματς".

Για το τι περιμένει για το παιχνίδι κόντρα Ολυμπιακό:
"Τα ντέρμπι είναι πάντα ντέρμπι. Είναι πάντα δύσκολα παιχνίδια. Μπορεί να παίζουν στην έδρα τους αλλά εμείς πάμε πάντα για την νίκη. Θα πάμε να παίξουμε λοιπόν, γνωρίζοντας καλά τον αντίπαλο και έχοντας δουλέψει πάνω σε αυτόν" .

Για την επιθετική δυστοκία της ομάδας:
"Δουλεύουμε στο να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται. Το ότι δεν σκοράρουμε δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε να σκοράρουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω να πετυχαίνουμε γκολ σε κάθε ευκαιρία".

Για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι:
"Νομίζω στην συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό του αγώνα και να μείνουμε αφοσιωμένοι στην στρατηγική μας" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ