ΠΑΟΚ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης την Παρασκευή

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Με κεντρικό αίτημα τη διεξαγωγή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, οι οργανωμένοι του "Δικεφάλου" προανήγγειλαν συλλαλητήριο έξω από το Yπουργείο Μακεδονίας - Θράκης την Παρασκευή (2/3, 17:00).

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της κλήσης σε απολογία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, οι οργανωμένοι του Δικεφάλου έκαναν γνωστή την απόφασή τους για διεξαγωγή συγκέντρωσης διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης την Παρασκευή (2/3).

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δώσει ραντεβού στις 17.00, την ώρα που στην Πειθαρχική της Super League Σουρωτή θα εκδικάζεται η υπόθεση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν υπάρχουν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί για τον Ολυμπιακό, γίνεται λόγος για αναβίωση του ΠΟΚ, καυτηριάζεται η στάση του Όσκαρ Γκαρθία τον οποίο κατηγορούν ότι προσποιήθηκε τραυματισμό, εξαπολύονται βέλη κατά του Γιώργου Βασιλειάδη, ενώ απευθύνονται βολές σε βάρος της ελληνικής πολιτείας.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την Τρίτη το βράδυ είχε αναβληθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Μάλγαρα που είχε προαναγγελθεί για την Τετάρτη (28/2) το απόγευμα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ