ΠΑΟΚ

Σχήμα ΠΑΟ και Αστέρα με Χαρίση

Σχήμα ΠΑΟ και Αστέρα με Χαρίση
Χαρίσης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δοκιμή που έκανε ο Ίγκορ Τούντορ στην προπόνηση της Δευτέρας (29/2) του ΠΑΟΚ, ενόψει του πρώτου αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό "πλησιάζει" και ο Ιγκορ Τούντορ την Δευτέρα έκανε δοκιμές εν όψει του ντέρμπι με τους "ερυθρόλευκους". Χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα με την οποία έπαιξε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με μόνη αλλαγή τον Χάρη Χαρίση (σ.σ. το Σάββατο δεν έπαιξε γιατί ήταν τιμωρημένος) που πήρε την θέση του Τέρι Αντονις και ακριβώς ίδια ενδεκάδα με αυτή στη Λεωφόρο.

Ο Κροάτης δοκίμασε σχήμα 3-4-2-1 και μπροστά από τον Βελλίδη ήταν ο Βίτορ, ο Τζαβέλλας και ο Χατζηισαΐας (ως αμυντικοί οι τρεις παίκτες). Κεντρικοί χαφ ήταν ο Τσίμιροτ και ο Χαρίσης, δεξιά ο Κίτσιου και αριστερά ο Λέοβατς. Ως επιτελικοί ήταν οι Πέλκας και Μυστακίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακ.

Ο Τούντορ, λοιπόν, δεν φεύγει από την γνωστή "συνταγή" του τελευταίου διαστήματος αναφορικά με το σχήμα του ΠΑΟΚ. Εξάλλου ο "Δικέφαλος" ανεβάζει στροφές και... ρολάρει ενώ υπάρχουν παίκτες που ακόμη δεν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν λόγω τραυματισμών. Ετσι ο ΠΑΟΚ θα παίξει με ένα σχήμα ανάλογο με αυτό που έχει αρχίσει να δουλεύει ο Τούντορ από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Μπερμπάτοφ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται πλέον ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ ο οποίος θυμίζουμε πως τραυματίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή και υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον τετρακέφαλο.

Ο Βούλγαρος το τελευταίο διάστημα ήταν στη Βουλγαρία για την αποθεραπεία του αλλά αυτή στο εξής θα την συνεχίσει στην Ελλάδα.

Η πορεία του τραυματισμού του εξελίσσεται καλά αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη στο συγκεκριμένο θέμα.

"Έφυγαν" 10.500 εισιτήρια

Η Τούμπα αναμένεται να είναι γεμάτη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Μέχρι στιγμής έχουν "φύγει" 10.500 εισιτήρια και μένουν 9.000 για όλες τις άλλες θύρες του γηπέδου εκτός της 7.

Το πρόγραμμα SPIN στο "Παλατάκι"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει μεταξύ άλλων για το πρόγραμμα SPIN:

"Ο ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση συμβάλει με τον δικό του τρόπο στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και της παροχής ίσων ευκαιριών, ανεξαρτήτως διαβατηρίου, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα SPIN «Αθλητισμός, Συμμετοχή, Ένταξη, Δικτύωση».

Στην προσπάθειά του να κινητοποιήσει νέα παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ και στο SPIN υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνουν ένα τετραήμερο «σχολείο» ποδοσφαίρου σάλας στο οποίο συμμετέχουν 100 παιδιά ηλικίας 10-12 ετών.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 03.03 στις 18:00 στο ΠΑΟΚ Sports Arena και θα είναι μια γιορτή για όλη την οικογένεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μέσα Αθανασιάδης και Ροντρίγκες

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ