ΠΑΟΚ

Σχεδιάζει καταγγελία στον Εισαγγελέα

Σχεδιάζει καταγγελία στον Εισαγγελέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποια είναι η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης από τους συνεργάτες του

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ διέρρευσε, με τη μορφή ρεπορτάζ, ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμάζει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η νομική υπηρεσία της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ δεν σχεδιάζει κινήσεις για την επόμενη μέρα.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη έχει αρχίσει η προεργασία για να συγκεντρωθούν στοιχεία τα οποία θα προωθηθούν στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα με στόχο να προκαλέσουν την παρέμβασή του και πιθανόν νέα τιμωρία, πολύ βαρύτερη από ένα απλό χρηματικό πρόστιμο.

Η πλευρά του Δικεφάλου θέλει να αναδείξει δύο πράγματα:

- Τις πολύ κακές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθη η αναμέτρηση (τόσο με τη συνεχή χρήση καπνογόνων που δημιούργησαν, κατά διαστήματα, αποπνικτική ατμόσφαιρα, όσο και με την παρουσία δεκάδων οπαδών με απειλητική διάθεση πίσω από τον πάγκο της ομάδας).

- Την τραγική διαχείριση του αγώνα από πλευράς Αλέξανδρου Αρετόπουλου, ο οποίος ενώ ξεκάθαρα (φάνηκε τόσο από το μήνυμα που ακούστηκε από τα μεγάφωνα δύο φορές, όσο και από τα όσα έλεγε στους ανθρώπους των δύο ομάδων) είχε ενημερώσει ότι θα διακόψει οριστικά τον αγώνα μετά την δεύτερη διακοπή, λειτούργησε εντελώς διαφορετικά στο φινάλε, απειλώντας μάλιστα Ίβιτς και παίκτες του ΠΑΟΚ ότι αν δεν επέστρεφαν στον αγωνιστικό χώρο θα διέκοπτε τον αγώνα σε βάρος τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ