ΠΑΟΚ

Σύσκεψη υπό τον Σαββίδη για ντέρμπι κι Αστέρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από την Παρασκευή (2/3) στη Θεσσαλονίκη κι ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για την εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την προετοιμασία για το ματς στην Τρίπολη.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται μονίμως στο πλευρό των παικτών και του Ραζβάν Λουτσέσκου το τελευταίο διάστημα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αφίχθη την Παρασκευή (2/3) το βράδυ από το Ροστόβ στη Θεσσαλονίκη και συγκάλεσε σύσκεψη στο "Μακεδονία Παλλάς", παρουσία των υψηλόβαθμών στελεχών της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, αρχικά, ενημερώθηκε για την εξέλιξη που είχε η εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι και τις εκτιμήσεις που κάνουν οι συνεργάτες του για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ σημείωσε και ένα θετικό στοιχείο που προκύπτει και δεν είναι άλλο από τη συσπείρωση που παρατηρείται και καταγράφηκε και με την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη.

Στη συνέχεια ασχολήθηκε και με θέματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το πολύ κρίσιμο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει αποφασίσει να είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας στην τελική ευθεία της σεζόν. Παρόλα αυτά, δύσκολα θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ