ΠΑΟΚ

Σύσκεψη με Κάκο στο "Μακεδονία Παλλάς"

Σύσκεψη με Κάκο στο "Μακεδονία Παλλάς"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Κάκος έπιασε δουλειά και συμμετείχε στη βραδινή συζήτηση κορυφής, παρόντος του Σαββίδη, μετά την αναπάντεχη ισοπαλία με τον Πανθρακικό. Οι εξηγήσεις για το κάζο από τον Μακ μέσω της ιστοσελίδας του.

Από τον τρόπο που έζησε το παιχνίδι στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, μπορούσε κανείς να καταλάβει ότι ο Τάσος Κάκος αισθάνεται πλεον μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Και αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα όταν, παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συμμετείχε στην... καθιερωμένη σύσκεψη που κάνει ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου στο "Μακεδονία Παλλάς", ειδικά μετά από παιχνίδια που δεν εξαλίσσονται ομαλά.

Παρόντες ήταν επίσης ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο Φρανκ Άρνεσεν, καθώς και ο Ίγκορ Τούντορ, όχι όμως η Μαρία Γκοντσάρεβα που βρισκόταν εκτός Ελλάδας σε επαγγελματικό ταξίδι και είναι χαρακτηριστικό ότι η συζήτηση κράτησε αρκετά μετά τα μεσάνυχτα.Βασικό θέμα, φυσικά, η εικόνα της ομάδας. Τι φταίει για την καθίζηση της τελευταία εβδομάδας και, κυρίως, ποιοι πρέπει να είναι οι τρόποι αντίδρασης από 'δω και στο εξής.

Σε ρόλο γενικού διευθυντή

Ανάμεσα σ' όλα, συζητήθηκε και ο ρόλος του Τάσου Κάκου στην ομάδα. Δεν θα είναι ένας απλός γενικός αρχηγός, αλλά θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες. Ουσιαστικά, θα είναι ένας γενικός διευθυντής, που θα ασχολείται με όλα τα ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος, πλην των αμιγώς αγωνιστικών που είναι αρμοδιότητα του Φρανκ Άρνεσεν.

Δεν του αλλάζουν γνώμη οι αντιδράσεις μερίδας φιλάθλων

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο συνειδητή και τελειωμένη είναι πλέον η απόφαση του Σαββίδη για συνεργασία του 45χρονου βετεράνου διαιτητή με τον ΠΑΟΚ, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο μεγαλομέτοχος πληροφορήθηκε τις αντιδράσεις που υπάρχουν από ένα κομμάτι του κόσμου για την επικείμενη συνεργασία, όμως, αυτό δεν αλλάζει την θέλησή του να εντάξει τον Κάκο στο τιμ συνεργατών του.

Μένει ως πρόταση, προς το παρόν, του Χαλκιά

Σε αντίθεση με την υπόθεση Κάκου, το όνομα του Κώστα Χαλκιά θα παραμείνει προς το παρόν στο συρτάρι με τις προτάσεις που κατά καιρούς γίνονται στον Ιβάν Σαββίδη. Την εισήγηση για πρόσληψη σε ρόλο συνεργάτη του Άρνεσεν, είχε κάνει ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, αυτή την περίοδο, έχει... μάτια μόνο για τον Κάκο. Αντιδράσεις από τον κόσμο υπάρχουν και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον βετεράνο τερματοφύλακα.

Μακ: "Με δουλειά να αλλάξουμε την εικόνα μας"

Ο Ρόμπερτ Μακ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του " robertmak.sk" σχετικά με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Σλοβάκος φορ τόνισε:

"Πήραμε το προβάδισμα και νομίζαμε ότι θα έρθει εύκολα η νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή στο σκορ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε δύο τέρματα, προηγηθήκαμε ξανά, αλλά ο Πανθρακικός πήρε το αποτέλεσμα.

Δεχθήκαμε τρία γκολ από μία ομάδα που είναι η τελευταία στο πρωτάθλημα και είχε σκοράρει δύο τέρματα σε εννέα ματς. Tώρα έχουμε διακοπή και θα πρέπει ο καθένας μας να εργαστεί και να δουλέψουμε περισσότερο ως ομάδα".

Μιλά στην εκπομπή των συνδεσμιτών ο Τούντορ

Μέσα σ' όλα, ο Ίγκορ Τούντορ , την Παρασκευή (13/11), στις 22.00, θα μιλήσει στην εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, στον Libero 107.4 για όλα τα θέματα που αφορούν στην ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ