ΠΑΟΚ

"Σύντομα λύση στα χρέη του ΠΑΟΚ"

"Σύντομα λύση στα χρέη του ΠΑΟΚ"
Σαββίδης Βρύζας

Ποια είναι η υπόσχεση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στον Ιβάν Σαββίδη όπως καταγράφεται επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης με τον Αντώνη Σαμαρά, στην πρωινή συνάντησή τους στο "Μακεδονία Παλλάς", άκουσε τον Έλληνα πρωθυπουργό να του λέει πώς το θέμα της οριστικής διευθέτησης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ:

"O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε το πρωί της Κυριακής με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του μεταβίβασε τα συγχαρητήρια για την συμφωνία επαναλειτουργίας του ιστορικού "Μακεδονία Παλάς", ενώ παράλληλα έδωσε τις ευχές του για απρόσκοπτη λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας.

Η συζήτηση των δύο ανδρών περιστράφηκε και γύρω από τον ΠΑΟΚ και το θέμα της αποπληρωμής των χρεών του συλλόγου. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Σαββίδη ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο και ευελπιστεί ότι το θέμα θα λυθεί οριστικά πολύ σύντομα.

Τέλος ο κ. Σαββίδης έφερε στο προσκήνιο της συζήτησής του με τον κ. Σαμαρά τα θέματα ασφάλισης και συνταξιοδότησης που αντιμετωπίζουν οι επαναπατρισθέντες στη χώρα, Έλληνες του εξωτερικού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ