ΠΑΟΚ

"Σύντομα συμφωνία Ροσίνα - ΠΑΟΚ"

"Σύντομα συμφωνία Ροσίνα - ΠΑΟΚ"

Ιταλικό δημοσίευμα προχωρά αρκετά το θέμα του φημολογούμενου ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον μέσο, Αλεσάντρο Ροσίνα.

Την Πέμπτη στην Ιταλία έγραψαν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλεσάντρο Ροσίνα και την Παρασκευή στη συγκεκριμένη χώρα προχωρούν ακόμη περισσότερο το θέμα.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην tuttosport.com, υπάρχει η αίσθηση πως η συμφωνία για την απόκτηση του Ροσίνα (είναι 31 ετών, μεσοεπιθετικός και πέρυσι πέτυχε οχτώ γκολ σε 37 παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας) θα ολοκληρωθεί σύντομα.

"Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη επικοινωνήσει με την Κατάνια και έχει αρχίσει επαφές με το περιβάλλον του παίκτη. Η αίσθηση είναι ότι η συμφωνία θα ολοκληρωθεί σύντομα", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Ο Αλεσάντρο Ροσίνα είναι 31 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάρμα, το 2002. Μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Βερόνα, το 2005 μετακόμισε στο Τορίνο και την ομώνυμη ομάδα. Το 2009 ξενιτεύτηκε, στην Αγία Πετρούπολη, όντας παίκτης της Ζενίτ. Το 2011 δόθηκε δανεικός στην Τσεζένα και μετά από ένα χρόνο έγινε παίκτης της Σιένα. Από πέρυσι, φορούσε τη φανέλα της Κατάνια. Είναι διεθνής με την Κ21 Εθνική Ιταλίας, ενώ έχει μία συμμετοχή και με την ανδρική ομάδα της "σκουάντρα ατζούρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ