ΠΑΟΚ

Σύνθημα νίκης από Βαρέλα ενόψει Πανιωνίου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
Βαρέλα MOTIONTEAM

Σύνθημα νίκης έστειλε ο Βαρέλα ενόψει του σημερινού αγώνα (15:00) με τον Πανιώνιο και καλεί τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Κυριακή.

Στην εφημερίδα "Real News" μίλησε ο Βαρέλα και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ κάλεσε τους συμπαίκτες του να ξεχάσουν την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς στο ματς με τον Πανιώνιο (15:00) στην Τούμπα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

"Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, αφού ο αντίπαλός μας φέτος είναι ανεβασμένος, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας. Με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν η μέρα μας, δεχτήκαμε πολύ γρήγορα το πρώτο γκολ, που κάπου μας αποσυντόνισε, αλλά δεν θα σταθούμε περισσότερο σε αυτό το ματς.

Προχωράμε μπροστά. Έχουμε ακόμη πολλά και δύσκολα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο και πρέπει σε όλα να ανταποκριθούμε με τον πιο πειστικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε εξίσου επιτυχημένα και στις δύο διοργανώσεις που μας περιμένουν. Για να γίνει, ωστόσο, η φιλοδοξία μας πράξη, πρέπει να εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε σκληρά και με πίστη μέχρι το τέλος της σεζόν. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαρέλα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ