ΠΑΟΚ

Στροφή στον Τούντορ μετά τον Μπίλιτς

Zagreb 01.12.2013.-sport-
Dinamo-Hajduk-Igor Tudor
foto Nenad Rebersak
Τούντορ ZAGREB 01.12.2013.-SPORT- DINAMO-HAJDUK-IGOR TUDOR FOTO NENAD REBERSAK

Δημοσίευμα κροατικής ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο 37χρονος πρώην τεχνικός της Χάιντουκ ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ μετά την επιλογή Γουέστ Χαμ από τον Μπίλιτς. Σενάριο για Τζόναθαν Λόπεζ στον "Δικέφαλο".

Όλα τα δημοσιεύματα στην Κροατία συμφωνούν στο συμπέρασμα ότι ο Ιγκόρ Τούντορ τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και περιμένει την απόφαση της ελληνικής ΠΑΕ, για το αν τελικά αυτός θα είναι ο νέος προπονητής του "Δικεφάλου".

Ειδικότερα, όμως, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας " sportske.jutarnji.hr" αναφέρει πως "ο ΠΑΟΚ "αρχικά είχε ενδιαφερθεί για τον Σλάβεν Μπίλιτς, ο οποιος, όμως, στόχευσε στην Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ. Γουέστ Χαμ).΄Έτσι κατέληξε στον Τούντορ που είναι ελεύθερος από τον Φλεβάρη".

ΠΑΟΚ για Τζόναθαν Λόπεζ

Εν τω μεταξύ, ο Ισπανός δημοσιογράφος Αντόνιο Ζαμπράνο γνωστοποίησε ότι ο Τζόναθαν Λόπεζ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.Πρόκειται για τον 34χρονο τερματοφύλακα της Χετάφε, που από το 2012 έως το 2014 έπαιξε στην Βέροια και μένει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα.

Την σεζόν 2009-10 άνηκε στον Λέβαδειακό αλλά δεν έγραψε ούτε μία συμμετοχή, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Βαλένθια, η οποία τον παραχώρησε αρκετές φορές με την μορφή δανεισμού.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ