ΠΑΟΚ

Στοχ: "Θα ανέβω ξανά στο Λευκό Πύργο"

Στοχ: "Θα ανέβω ξανά στο Λευκό Πύργο"
WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Μίροσλαβ Στοχ δήλωσε έτοιμος να σηκώσει την κούπα ανεβαίνοντας στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης, Τι είπε για τις αλλαγές που έφερε ο Τζορτζ... Γεωργιάδης (βίντεο).

Την πεποίθηση που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ πώς το βράδυ του Σαββάτου η ομάδα θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, εξέφρασε ο Μίροσλαβ Στοχ στη διάρκεια τηςMedia Day που διοργάνωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός δήλωσε έτοιμος να ανέβει στο Λευκό Πύργο, ενώ αναφέρθηκε στη βελτίωση που έφερε η αλλαγή προπονητή.

"Ο... Τζορτζ (σ.σ. Γεωργιάδης) ήξερε από πριν τι χρειαζόμασταν", τόνισε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για τις κούπες που έχει κερδίσει: "Κέρδισα το κύπελλο με την Τσέλσι το 2009, κέρδισα το πρωτάθλημα στην Ολλανδία ενώ και με την Φενέρ έχω πανηγυρίσει τρεις τίτλους. Επομένως θα ήταν καλό να συνεχίσω με ένα ακόμη αυτή τη φορά με τον ΠΑΟΚ, θέλω να το προσθέσω στη συλλογή μου. Το ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά όλοι το αξίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε".

Για την βελτίωση στην απόδοσή του το τελευταίο διάστημα: "Δεν έχει αλλάξει κάτι. Άλλαξε ο προπονητής και νομίζω ότι ο... Τζορτζ (σ.σ. Γεωργιάδης) ήξερε και από πριν τι αλλαγές χρειαζόμασταν, μας έδωσε κάποια πράγματα που χρειαζόμασταν και αυτή είναι η διαφορά. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω στις προπονήσεις όπως και πριν και να προσπαθώ για την ομάδα μου".

Για το εάν ο τελικός μπορεί να συγκριθεί με τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Είναι τελικός και επομένως είναι διαφορετικό το ματς. Στον αγώνα στην Λεωφόρο δεν παίξαμε καλά. Ο Παναθηναϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο, δεν θα είναι εύκολο ματς, είναι σε καλή φόρμα. Όμως και εμείς δε θα παρουσιάσουμε το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε στο ματς που δώσαμε στην Αθήνα και αυτό είναι το μόνο σίγουρο".

Για το έάν υπάρχει κάποιο μυστικό για κατάλληλη προετοιμασία πριν τον τελικό: "Δεν θα σας πω αφού είναι μυστικό (γέλια)".

Για το εάν σκέφτεται να πανηγυρίζει ένα γκολ του στον τελικό: "Ποτέ δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Όταν σκοράρεις είναι ωραίο το συναίσθημα αλλά δεν προγραμματίζεις ποτέ το πως θα το πανηγυρίσεις. Μακάρι να σκοράρω και θα δούμε πως θα το πανηγυρίσω...".

Για τις απουσίες των Νάτχο, Αθανασιάδη και Κατσουράνη: "Σίγουρα θα μας λείψουν και αυτό μας στεναχωρεί. Αλλά έχουμε πολλούς παίκτες στο ρόστερ και μπορούν να βοηθήσουν και να καλύψουν το κενό επάξια οπότε θεωρώ ότι δε θα υπάρχει πρόβλημα".

Για το εάν αποτελεί παρελθόν από το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ η πρόκριση επί του Ολυμπιακού: "Είναι καλό να σκέφτεσαι σπουδαίες και μεγάλες νίκες. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε, γατί το ματς του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι πιο δύσκολο. Αυτή είναι η άποψη μου".

Για το εάν έχει επισκεφτεί τον Λευκό Πύργο, σημείο που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν τα τρόπαια;

"Ναι, έχω παει με την οικογένειά μου και πιστεύω να είμαι εκεί και την Κυριακή".

Για την κλήση του σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή για μια ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: "Άκουσα για αυτό αλλά δεν το έκανα εγώ και έτσι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ασχοληθώ".

Για το εάν μετά την ενδεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου θα θεωρήσει την σεζόν πετυχημένη; "Νομίζω ναι, γιατί ο στόχος ήταν να πάρουμε ένα τρόπαιο. Αν καταφέρουμε να πάρουμε το κύπελλο μετά από χρόνια, θα είναι επιτυχία μας. Αλλά επειδή είμαστε πριν το ματς, ας τα πούμε μετά το ματς".

Για το εάν θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Θα το δούμε αυτό... Έχω ακούσει από πολλούς αυτή την ερώτηση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό τώρα. Θέλω να τελειώσει η σεζόν με επιτυχίες και στις διακοπές θα συζητήσουμε τι θα γίνει... Φυσικά και χαίρομαι όταν ο κόσμος με ρωτάει γι' αυτό. Πάντα είναι όμορφο να εισπράττεις την αγάπη του κόσμου και να σου ζητά να παραμείνεις εδώ".

Για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: "Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι εντυπωσιακή. Δεν έχω παίξει ποτέ σε αυτό το γήπεδο και ανυπομονώ να το κάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και από την πλευράς εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε στον κόσμο αυτό που θέλει, δηλαδή το τρόπαιο."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ