ΠΑΟΚ

Στοχ: "Πάντα προσπαθώ"

Στοχ: "Πάντα προσπαθώ"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου (βίντεο)

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι πάντα προσπαθεί για το καλύτερο. "Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές.

Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι, ξεκινάει από το 0-0 κι ελπίζω να τα πάμε πολύ καλύτερα και να πετύχουμε κάποια γκολ" είπε αρχικά στο PAOKTV συγκρίνοντας το ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα με το σημερινό (30/1) και συνέχισε:

"Το πιο σημαντικό είναι να μη δεχτείς γκολ από τον αντίπαλο και νομίζω ότι το ιδανικό σενάριο για εμάς είναι αυτό του προηγούμενου ματς. Να πετύχουμε γκολ νωρίς και να κάνουμε το παιχνίδι ευκολότερο για εμάς. Σχεδόν ποτέ δεν βάζουμε πρώτοι γκολ και δυσχεραίνουμε τον ευατό μας".

Για τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου σχολίασε: "Θέλω πάντα να κερδίζω τίτλους και αισθάνομαι ότι έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες στο Κύπελλο γιατί στο πρωτάθλημα είμαστε 11 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό. Το Κύπελλο όμως είναι άλλη μία ευκαιρία κι έτσι θα βάλουμε τα δυνατά μας να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Ευελπιστούμε να φέρουμε ένα τρόπαιο μετά από πολύ καιρό στη Θεσσαλονίκη".

Για την προσωπική του απόδοση και αν τώρα αισθάνεται καλύτερα : "Αισθάνομαι πολύ καλύτερα κι ελπίζω να το δείξω ξανά και στα επόμενα ματς, οπότε θα βάλω τα δυνατά μου. Πάντα προσπαθώ πολύ, αλλά μερικές φορές όσο και να προσπαθείς δεν σου βγαίνει κι ελπίζω ότι τώρα θα πάει καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ