ΠΑΟΚ

Στοχ: "Κερδίσαμε σε ένα πολεμικό παιχνίδι"

Στοχ: "Κερδίσαμε σε ένα πολεμικό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Μίροσλαβ Στοχ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό υποστήριξε ότι το παιχνίδι έγινε σε πολλές περιπτώσεις πολεμικό και οι παίκτες του ΠΑΟΚ σαν καλοί στρατιώτες επικράτησαν και πήραν τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Μίροσλαβ Στοχ ο οποίος μετά το τέλος του ματς έκανε λόγο για ένα σκληρό, πολεμικό παιχνίδι αλλά όπως τόνισε ο Σλοβάκος οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν στρατιώτες και πήραν τη νίκη.

Χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος άσος είπε:

"Ήταν πραγματικά ένα σκληρό παιχνίδι, σε πολλές περιπτώσεις πολεμικό. Είμαστε στρατιώτες όμως και πήραμε το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια και ευχόμαστε να φέρουμε το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε πάρα πολύ καλά. Μόλις στο 2' χάσαμε ευκαιρία με τον Αθανασιάδη όπου θα μπορούσε να τη δώσει στον Σαλπιγγίδη. Είχα ευκαιρίες και εγώ αλλά δεν τα καταφέραμε. Κερδίσαμε γιατί το αξίζαμε. Όχι τόσο στο πρώτο ματς που δεν ήμασταν τόσο καλοί και με το δικό μου λάθος αλλά στο δεύτερο παιχνίδι".

Που αφιερώνει το Κύπελλο και για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό:
"Είναι αφιερωμένη σε όλους τους οπαδούς μας. Το αξίζουν ήταν σήμερα φανταστικοί μας υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Γέμισαν το γήπεδο και άξιζαν αυτή τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παίζει καλό ποδόσφαιρο θα είναι εξαιρετικός τελικός και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ