ΠΑΟΚ

"Stop" και από την Επιτροπή "152" σε Ιβάν

"Stop" και από την Επιτροπή "152" σε Ιβάν

Δεν προχωρά η κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Θέρμης, καθώς με ψήφους 2-1 επικυρώθηκε η απορριπτική της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Την περασμένη Τετάρτη ο Ιβάν Σαββίδης είχε δηλώσει πώς θα περιμένει λίγες μέρες ακόμη για να δει αν εγκριθεί ο διαγωνισμός για την έκταση των 203 στρεμμάτων στη Θέρμη, προκειμένου να προχωρήσει στο φιλόδοξο σχέδιο κατασκευής προπονητικού κέντρου.

Οι φόβοι του για αρνητική εξέλιξη επιβεβαιώθηκαν, καθώς με ψήφους 2 κατά και 1 υπέρ η Επιτροπή 152 απέρριψε την προσφυγή του Δήμου Θέρμης κατά της απορριπτικής απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Κατά ψήφισαν ο πρόεδρος της Επιτροπής, ανώτατος δικαστικός, Θωμάς Καζάκος και η εκπρόσωπος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γεωργία Βελιτζέλου και υπέρ ο εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Δημήτριας Ζακαλκάς.

Πλέον, ο Ιβάν Σαββίδης είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε άλλες λύσεις (ίσως με συζητήσεις με άλλους δήμους ή με αγορά ιδιωτικής έκτασης), αν και οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δήλωναν πριν λίγες μέρες, πώς σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης θα προσφύγουν στο συμβούλιο της Επικρατείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ