ΠΑΟΚ

"Stop" στο μετοχικό μπάσιμο της ΣΕΚΑΠ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ

"Stop" στο μετοχικό μπάσιμο της ΣΕΚΑΠ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν επιτρέπει στην γνωστή καπνοβιομηχανία, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, να έχει ποσοστό άνω του 2% μετοχών στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. "Τυπικό το θέμα θα λυθεί", λένε από τα γραφεία της Τούμπας.

Πριν από λίγη ώρα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έγινε γνωστό ότι απορρίφθηκε η συμμετοχή της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ποσοστό κάτω του 33%.

Τι ακριβώς έχει συμβεί; Ως γνωστόν και η ΣΕΚΑΠ Α.Ε. είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα συμμετείχε στις τελευταίες αυξήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μόλις ξεπέρασε ένα ποσοστό της τάξης του 2%, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, ήταν υποχρεωμένη να περάσει από έλεγχο στη Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΕΕΑ δεν δέχθηκε τα δικαιολογητικά που προσκόμισε η εταιρία και απέρριψε την συμμετοχή της σε ποσοστό άνω του 2% πολύ απλά γιατί είναι καπνοβιομηχανία, κάτι που δεν επιτρέπεται.

"Το θέμα είναι τυπικό", λένε στα γραφεία της Τούμπας και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, θα λυθεί με τη μεταβίβαση του επιπλέον ποσοστού μετοχών σε άλλη εταιρία συμφερόντων Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ