ΠΑΟΚ

"Stop" ΠΑΟΚ σε Λεβερκούζεν για Τζαβέλλα

"Stop" ΠΑΟΚ σε Λεβερκούζεν για Τζαβέλλα
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γιώργο Τζαβέλλα για να τον "δέσει" στην Τούμπα και απόδειξη της επιθυμίας του είναι ότι "φρέναρε" το ενδιαφέρον της Μπάγερ Λεβερκούζεν να τον αποκτήσει λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει ότι η συνεργασία με τον Γιώργο Τζαβέλλα που λήγει το επόμενο καλοκαίρι πρέπει να επεκταθεί και για τις επόμενες σεζόν και είναι έτοιμοι να κάνουν τις τελικές συζητήσεις τους με τον διεθνή αμυντικό και τον εκπρόσωπό του, Πολ Κουτσολιάκο το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πρόθεση Μίχελ,Ίβιτς και του ίδιου του Ιβάν Σαββίδη που εκτιμά ιδιαίτερα όσα ο 29χρονος αμυντικός έχει προσφέρει στην ομάδα, είναι να γίνει ένα συμβόλαιο, πιθανότατα, με διάρκεια μέχρι το 2020 και με γενναία αύξηση απολαβών.

Aπόδειξη της επιθυμίας τους να "δέσουν' τον περσινό MVP της ομάδας στην Τούμπα είναι ότι πριν από λίγες μέρες έβαλαν φρένο στις διαθέσεις της Μπάγερ Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου να τον αποκτήσει με μεταγραφή λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος.

Η γερμανική ομάδα που μετέχει στο φετινό Champions League και την είχε "φωτογραφήσει" πριν λίγες μέρες το Sport24.gr, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της ζητώντας μάλιστα να μάθει από τον ΠΑΟΚ την τιμή πώλησης του Τζαβέλλα. Η απάντηση των ανθρώπων του Δικεφάλου ήταν κατηγορηματική: "Δεν πωλείται" βάζοντας τέλος στην όποια διάθεση για διαπραγμάτευση.

Το θέμα είχε συζητηθεί και στην πρόσφατη συνάντηση Λούμπος Μίχελ- Πολ Κουτσολιάκου όταν και η πλευρά του Δικεφάλου ανακοίνωσε οριστικά την απόφασή της να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον διεθνή αμυντικό που από την αρχή έμενε μακριά από σειρήνες άλλων ομάδων και έδειχνε μόνο ότι βάζει σε προτεραιότητα το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ