ΠΑΟΚ

Stop από Ίβιτς στη χαλαρότητα

Stop από Ίβιτς στη χαλαρότητα

Είχε και... γκάζια η απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (10/7) όταν ο Ίβιτς διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ένταση στο πρόγραμμα. Εκτός ο Σάχοβ, αναμένεται να τον δει γιατρός για να του φτιάξει ειδικούς πάτους.

Την επομένη του φιλικού αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ ο Βλάνταν Ίβιτς... δεν χαρίστηκε στους παίκτες του ΠΑΟΚ και ζήτησε να βγάλουν ενέργεια στην απογευματινή προπόνηση της Κυριακής (10/7).

Κάποια στιγμή σταμάτησε μία άσκηση με μπάλα και τους είπε: "Θέλετε να δουλέψουμε; Όποιος είναι κουρασμένος να το πει και να φύγει. Ξυπνήστε... Έχουμε μία άσκηση για σήμερα, αυτή είναι και θέλω να την κάνουμε σωστά".

Τα αποτελέσματα ήταν... ευεργετικά μετά τα "γκάζια" από τον Σέρβο τεχνικό γιατί ανέβηκε ο ρυθμός στην προπόνηση και το πρόγραμμα (είχε ασκήσεις με μπάλα και στο τέλος τελειώματα) συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση.

Προστατεύτηκε ο Γιαννούλης

Στο μεταξύ ο Δημήτρης Γιαννούλης ένιωσε βαριά τα πόδια του από το ματς με την Κλαμπ Μπριζ και προτιμήθηκε να μείνει γυμναστήριο.

Ο Εβγέν Σάχοβ δεν προπονήθηκε και το πρωί της Δευτέρας (11/7) θα ταξιδέψει στην Ουτρέχτη για να τον δει γιατρός που ειδικεύεται να φτιάχνει ειδικούς πάτους (ο παίκτης έχει πρόβλημα στο πέλμα), ενώ η άφιξη του Ζέλικο Μπρκιτς πάει για την Τετάρτη (13/7).

Οι Κωνσταντινίδης και Δημητριάδης που δεν συμμετείχαν στη προπόνηση τις προηγούμενες μέρες, επέστρεψαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Stop από Ίβιτς στη χαλαρότητα

Κίτσιου: "Ετοιμοι για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Στη Nova μίλησε ο Στέλιος Κίτσιου, που θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ, ανέφερε:

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, όλα αυτά τα ματς είναι φιλικά και μέσα από αυτά προσπαθούμε να κρατήσουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Θέλουμε απόλυτη πειθαρχία στο παιχνίδι μας και αν συνεχίσουμε έτσι θα δείξουμε μεγάλη βελτίωση. Είχαμε ευκαιρίες στο ματς με την Μπριζ και κρατάμε τα θετικά. Θα βάλουμε ακόμα περισσότερα γκολ στην συνέχεια.

Η ομάδα βαδίζει καλά. Υπάρχει κούραση και φαίνεται αλλά με βάση την προπόνηση που κάνουμε, νομίζω θα είναι έτοιμη η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρώτο επίσημο ματς".

Για την προετοιμασία τόνισε: "Σε σχέση με πέρυσι, είναι τελείως διαφορετικές ομάδες και υπάρχει διαφορετική φιλοσοφία. Η περσινή χρονιά είναι παρελθόν και θέλουμε φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ