ΠΑΟΚ

"Στον ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς, το ανακοίνωσε στους φίλους του"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Ζίβκοβιτς MOTIONTEAM

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Μαχητής" στην Ξάνθη, ο τερματοφύλακας Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ. Γίνεται αναφορά για deal 600.000 ευρώ και για τριετές συμβόλαιο στον Σέρβο.

Η εφημερίδα «Μαχητής» κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, με τον Σέρβο κίπερ να μετακομίζει στην Τούμπα το καλοκαίρι. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας τονίζει πως ο Ζίβκοβιτς ανακοίνωσε σε φίλους του την μετακόμησή του στην Τούμπα για λογαριασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» και συνδέει την συγκεκριμένη πληροφορία με την τελευταία ανάρτηση του Ζίβκοβιτς στο Istagram, με την οποία ευχαριστεί τους φίλους της Ξάνθης για ένα δώρο που του έκαναν.

Στα οικονομικά της συγκεκριμένης μεταγραφής, η εφημερίδα «Μαχητής» τονίζει πως ο ΠΑΟΚ θα καταβάλλει στην Ξάνθη ένα ποσό που αγγίζει τις 600.000 Ευρώ και το συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς θα είναι τριετές με ετήσιες αποδοχές στις 400.000 Ευρώ.

Από το περιβάλλον του Ζίβκοβιτς, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, όμως δεν αρνούνται τις επαφές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σε εκείνον και τον ΠΑΟΚ. Από τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν υπάρχει κάποια αντίδραση για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ