ΠΑΟΚ

"Στον ΠΑΟΚ ο Λέκο"

"Στον ΠΑΟΚ ο Λέκο"

Ο Ίβαν Λέκο θα είναι ο βοηθός του Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω facebook. Ο Κροάτης ήταν προπονητής σε ομάδα της Β κατηγορίας του Βελγίου.

Ο Ίγκορ Τούντορ αναχώρησε την Παρασκευή (19/6) από τη Θεσσαλονίκη και κατά την επιστροφή του αναμένεται να φέρει μαζί του και τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ. Ο βοηθός του 37χρονου προπονητή στο τεχνικό τιμ του "δικεφάλου" φαίνεται πως θα είναι ο Ίβαν Λέκο.

Ο Κροάτης αποκάλυψε μέσω facebook πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα " voetbalnieuws.be" από το Βέλγιο, γράφοντας πως η πληροφορία είναι επίσημη.

Ο Λέκο ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής το 2014, ενώ ήταν προπονητής της Λόιβεν, που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία του Βελγίου, για μικρό διάστημα. Μένει να φανεί την επόμενη εβδομάδα, εάν όντως ο Λέκο θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Τούντορ στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Λέκο θα αναλάβει το ρόλο του πρώτου βοηθού και δεύτερος βοηθός θα είναι ο Γούριτσα Βούτσκο.

Επίσης, προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Μπόρις Περέικ και είναι σε εκκρεμότητα ο προπονητής τερματοφυλάκων. Ο Σάντρο Τόμιτς, ο οποίος εργάζεται στην Ακαδημία Πούσκας είναι ο υποψήφιος, όμως δεν είναι σίγουρο αν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ