ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ ο Έρικ Σάμπο

Στον ΠΑΟΚ ο Έρικ Σάμπο

Ο 24χρονος Σλοβάκος μέσος, Έρικ Σάμπο, είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του 24χρονου Σλοβάκου μέσου, Έρικ Σάμπο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας με το "Δικέφαλο". (VID)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Έρικ Σάμπο από την Σπάρτακ Τρνάβα. Ο 24χρονος Σλοβάκος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Σάμπο είναι… προϊόν των τμημάτων υποδομής της προηγούμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League και προέρχεται από τρεις πολύ καλές σεζόν που του άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής Σλοβακίας, στην οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 23.05.2014 στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνιο. Υψηλόσωμος (1,87 μ.), γρήγορος και καλός τεχνίτης ο Σάμπο μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο όσο και στην δεξιά πτέρυγα, ενώ στα πλεονεκτήματά του είναι ότι πατάει περιοχή και σκοράρει. Χαρακτηριστικό είναι ότι τη σεζόν 2014-15 σημείωσε 11 γκολ, στα εννιά ματς που έχει δώσει από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου έχει σκοράρει έξι φορές και συνολικά σε 120 συμμετοχές μετρά 37 γκολ κι επτά ασίστ."

Σάμπο: "Η πρώτη εικόνα μου είναι από Τούμπα σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό"

Ο Έρικ Σάμπο έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του ΠΑΟΚ στο PAOKTV. Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πώς βίωσε το διάστημα που από αντίπαλος έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ:
"Ήμουν ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ όταν παίζαμε αντίπαλοι, αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόδοσή μου. Εκείνη τη στιγμή ήμουν ποδοσφαιριστής της Σπάρτα Τρνάβα και στόχος μας ήταν να παίξουμε στην επόμενη φάση του Europa League. Μόλις τελείωσαν τα ματς, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα".

Για το ποιες είναι οι εντυπώσεις του από τη νέα του ομάδα ως αντίπαλός της:
"Το πρώτο πράγμα που μας έδειξε ο προπονητής πριν τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ ήταν η εικόνα του γηπέδου της Τούμπας στο ματς με τον Ολυμπιακό. Όταν οι εικόνες... καιγόταν. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα που είχα και ήταν πολύ εντυπωσιακή.Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως ήταν μία πιο ποιοτική ομάδα.Αλλά κάθε ομάδα πρέπει να προσπαθεί να βελτιώνεται και να γίνεται καλύτερη. Ελπίζω όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο".

Για τους Μακ και Ζάιρο που γνωρίζει και την βοήθεια που θα του δώσει ο πρώτος να προσαρμοστεί:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με τους Μακ και Ζάιρο. Με τον Μακ γνωριζόμαστε από την Εθνική, ενώ ο Ζάιρο μιλά σλοβακικά και ελπίζω να με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου. Τα παιχνίδια με την Τρέντσιν στην οποία αγωνιζόταν ο Ζάιρο, ήταν από τα καλύτερα του πρωταθλήματος με πολύ όμορφη ατμοσφαιρα. Αν όλοι μαζί τραβήξουμε το σχοινί από την ίδια πλευρά, όπως λένε στη Σλοβακία, θα πετύχουμε".

Για τους προσωπικούς στόχους του με τον ΠΑΟΚ:
"Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να είμαι καλά στην υγεία μου. Να προπονούμαι σκληρά και να προσπαθήσω να κερδίσω μία θέση στην ενδεκάδα. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ