ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ κρατούν μικρό καλάθι για Ροντρίγκες, Πασχαλάκη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Πασχαλάκης EUROKINISSI SPORTS

Το ποσοστό μεταπώλησης του Γκάρι Ροντρίγκες και η ρήτρα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη γίνονται θέμα στην Τουρκία. Τρελός χορός εκατομμυρίων από Γαλατάσαράι.

Αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ μπορεί το επόμενο χρονικό διάστημα να εισπράξει περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ, από τη Γαλατάσαράι. Με την προϋπόθεση ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα πουλήσει με τα λεφτά που θέλει τους Γκάρι Ροντρίγκες και Φερνάντο Μουσλέρα.

Για τον πρώην εξτρέμ του "Δικεφάλου", οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως η Γαλατά βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Νιούκαστλ και απαιτεί το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει. Ο Ροντρίγκες που έχει κάνει πολύ καλή σεζόν δείχνει τάσεις φυγής, ωστόσο η ομάδα του δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι Άγγλοι προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις της Γαλατά, που για την ώρα ωστόσο κρατά σθεναρή στάση και δεν κατεβαίνει κάτω από τα 20 εκατομμύρια. Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει το 20% που αντιστοιχεί σε 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στον Φερνάντο Μουσλέρα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του Τύπου στην Τουρκία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ευελπιστεί πως αν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με την Ουρουγουάη, στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, μπορεί και αυτός να φέρει στα ταμεία της 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο υπ’ αριθμόν υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τη Γαλατά, σε μια τέτοια περίπτωση, να μην έχει πρόβλημα να καταβάλει τη ρήτρα των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στον ΠΑΟΚ πάντως καλά θα κάνουν να κρατούν μικρό καλάθι. Άλλωστε, μόλις πριν από μερικές εβδομάδες εξοφλήθηκαν τα χρήματα που τους οφείλονταν από τη Γαλατάσαράι, για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ