ΠΑΟΚ

Στον πάγκο ο Βιεϊρίνια, εκτός αποστολής ο Σαμπράνο

Στον πάγκο ο Βιεϊρίνια, εκτός αποστολής ο Σαμπράνο

Oι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Κάρλος Σαμπράνο δεν αγωνίστηκαν με τη Βόλφσπουργκ και τη Ρουμπίν Καζάν αντίστοιχα και πλέον βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου. Οι επόμενες κινήσεις του ΠΑΟΚ.

Κατά την διάρκεια της Κυριακής (06/08) η Βόλφσμπουργκ έδωσε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Φιορεντίνα και η Ρουμπίν Καζάν αντιμετώπισε στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ για το πρωτάθλημα.

Σε αυτά τα παιχνίδια δεν αγωνίστηκαν ούτε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ούτε και ο Κάρλος Σαμπράνο, με τον Πορτογάλο να μένει στον πάγκο και τον Περουβιανό να είναι εκτός αποστολής.

Αμφότεροι μετρούν αντίστροφα, καθώς βρίσκονται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, και με αυτό το τρόπο τους "συμπεριφέρονται" και οι προπονητές τους.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα στην υπόθεση Σαμπράνο, αναζητώντας τρόπους "προσέγγισης" της ρωσικής ομάδας, σε μια υπόθεση που εξ΄ αρχής είχε δυσκολίες καθώς η Ρουμπίν έβαζε τον πήχη μεταγραφής στα 3.000.000 ευρώ. Οι ασπρόμαυροι πάντως, που έχουν "βάλει στο μάτι" τον έμπειρο Περουβιανό, δείχνουν να επιμένουν σε μια προσπάθεια να βρουν κοινή γραμμή πλεύσης με τον Ρωσικό σύλλογο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ