ΠΑΟΚ

Στον Άρειο Πάγο για τον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ!

Στον Άρειο Πάγο για τον ημιτελικό ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Κύπελλο καθίσματα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για διερεύνηση αξιόποινων πράξεων της ΕΠΟ, των διαιτητών και της ΕΛΑΣ.

Από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγκου για όσα συνέβησαν στον επεισοδιακό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο μόλις πριν λίγη έγινε γνωστή η είδηση.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν ότι η καταγγελία έγινε πριν την τιμωρία από την Πειθαρχική της ΕΠΟ με -5 βαθμούς, 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και συνολικό πρόστίμο 112.000 ευρώ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και άλλους δύο αγώνες Κυπέλλου (Καλλονή και Πανιώνιος).

Τι ακριβώς αναφέρει η καταγγελία;

Όπως λένε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κατατέθηκε καταγγελία στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (Ευτέρπη Κουτζαμάνη) από εμάς, για διερεύνηση αξιόποινων πράξεων της ΕΠΟ, των διαιτητών του ημιτελικού, της Αστυνομίας και οποιουδήποτε άλλου τυχόν ευθύνεται για πρόκληση επεισοδίων και ζημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Μάλιστα, κοινοποιήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και στη ΔΕΑΒ".

Διαβάστε ακόμα:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ