ΠΑΟΚ

Στον "αέρα" ο Ίβιτς, σενάριο για Μιρτσέα Λουτσέσκου

17/05/2017 Panathinaikos Vs PAOK for Superleague Greece Play offs season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
Ίβιτς 17/05/2017 PANATHINAIKOS VS PAOK FOR SUPERLEAGUE GREECE PLAY OFFS SEASON 2016-17, IN APOSTOLOS NIKOLAIDIS STADIUM, IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Σερβικό δημοσίευμα κάνει λόγο για παραίτηση του Βλάνταν Ίβιτς και αντικατάστασή του από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Τι είχε πει νωρίτερα σε επικοινωνία του με το Sport24.gr, ο Σέρβος τεχνικός.

Η σερβική ιστοσελίδα " www.novosti.rs" κάνει λόγο για παραίτηση του Βλάνταν Ίβιτς από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ (τη θεωρεί δεδομένη) και ανάληψή της από τον Μιρτσέα Λουτσέσκου (είναι ελεύθερος, καθώς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης).

Πριν από λίγη ώρα το Sport24.gr, πριν ακόμη βγει το δημοσίευμα στη Σερβία, είχε επικοινωνήσει με τον Βλάνταν Ίβιτς που βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του και εκείνος παρέπεμψε σε συζητήσεις που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη μέσα στις επόμενες δύο - τρεις μέρες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο στη σχέση τους.

Επίσης ο Σέρβος τεχνικός διέψευσε ότι βρίσκεται σε επαφές με την Παρτίζαν.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΔΣ στον ΠΑΟΚ για την τιμωρία και το θέμα προπονητή
Η απάντηση του Κλάους για το επεισόδιο με τον Σαραβάκο
H "BILD" βάζει τον Βιεϊρίνα στο "κάδρο" για ΠΑΟΚ
"Λουκέτο" στην Τούμπα και -6 βαθμούς στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ