ΠΑΟΚ

Στον "αέρα" ακόμη η ρύθμιση χρεών

Στον "αέρα" ακόμη η ρύθμιση χρεών
Σαββίδης INTIME SPORTS

Σε αναμμένα κάρβουνα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ μετά τη διαρροή πληροφοριών ότι μπαίνει πλαφόν για τη ρύθμιση που αφορά στις ληξιπρόθεσμες οφειλές φυσικών και νομικών προσώπων στο νομοσχέδιο που ετοιμάζει η Κυβέρνηση.

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (2/3) γινόταν λόγος από μέσα ενημέρωσης οικονομικού περιεχομένου για όριο 2-3 εκ. ευρώ στις ληξιπρόθεσμες οφειλές που θα αποκτήσουν δικαίωμα ένταξης στη νέα ρύθμιση που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, ενώ το βράδυ ήρθαν και πληροφορίες τηλεοπτικού καναλιού να ανεβάσουν το πλαφόν στα 5 εκ. ευρώ, που και πάλι αφήνει εκτός ρύθμισης την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (οι δικές τις οφειλές, μαζί με τα πρόστιμα κυμαίνονται περίπου στα 30 εκ. ευρώ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει καθοριστεί κανένα όριο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν συντρέχει ενδεχόμενο να αποφασιστεί κάτι τέτοιο. Όλα είναι ανοιχτά, καθώς το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης είναι σε διαρκή διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Ενδεικτικό της ρευστότητας που υπάρχει είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στην Βουλή μέχρι την Πέμπτη, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συνάντηση που είχε γίνει πριν λίγες μέρες μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα και των Μαρία Γκοντσάρεβα και Μάκη Γκαγκάτση είχε διαφανεί ότι ανοίγει ο δρόμος για να κλείσει το θέμα των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο με την καταβολή του πρωτογενούς κεφαλαίου (περίπου 10,5 εκ. ερώ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ