ΠΑΟΚ

Στο μυαλό του Σαββίδη, το "Καραϊσκάκης" και το Δ.Σ.

Στο μυαλό του Σαββίδη, το "Καραϊσκάκης" και το Δ.Σ.
INTIME SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σκέφτεται σοβαρά να βρεθεί στον Πειραιά για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ζυμώνει στο μυαλό του και το νέο διοικητικό σχήμα.

Αρκετά έντονη είναι η σκέψη του Ιβάν Σαββίδη να βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής στο στάδιο "Καραϊσκάκης" και να δει από κοντά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό που μπορεί να μην σημαίνει πολλά πράγματα βαθμολογικά, όμως, έχει ιδιαίτερη αξία για τον "Δικέφαλο" αφού θα μετρήσει τις δυνάμεις του εν όψει της πιθανής κόντρας με τους "ερυθρόλευκου" στον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως πάντα, οριστική απόφαση για το αν δώσει τελικά το παρών ο 53χρονος επιχειρηματίας θα πάρει την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ανάλογα και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως, όπως συμβαίνει πριν από κάθε παιχνίδι, έχει ήδη αιτηθεί να της παραχωρηθεί σουίτα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, που θέλει να ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία του πρώτου γύρου.

Φυσικά, σε περίπτωση που ο Σαββίδης βρεθεί στο "Καραϊσκάκης", πιθανό τετ-α-τετ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι από μόνο του ένα ξεχωριστό κεφάλαιο του ντέρμπι, μιας και είναι νωπή ακόμη η αποκάλυψή του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, πώς σε πρόσφατη συνάντησή τους είπε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού πώς δεν πήρε τον ΠΑΟΚ για να ρίχνει χρήματα σε μία λεκάνη.

"Σφίγγα" για τη διοίκηση

Παράλληλα, ο Σαββίδης αυτές τις μέρες σκέφτεται και το ποια θα είναι η αιρετή-για πρώτη φορά μετά από σχεδόν επτά χρόνια-διοίκηση που θα ορίσει στην ΠΑΕ στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 2 Απριλίου. Ο ίδιος κρατά τα χαρτιά του κλειστά, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του, λένε πώς, δύσκολα, θα ηγηθεί ο ίδιος της διοίκησης, τόσο γιατί δεν περνά πολλές μέρες στην Ελλάδα, όσο και επειδή ακόμη μαθαίνει το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Τα ζητούμενα είναι αν θα αναβαθμιστεί, όπως διαρρέεται, σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, τι θα γίνει με τον Βρύζα κι αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Ζαγοράκης που μάλλον είναι πιο πιθανό για το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ