ΠΑΟΚ

Στο Hall of Fame του Europa League ο Σάλπι

Στο Hall of Fame του Europa League ο Σάλπι

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Europa League, όντας, πλέον, με τις 70 συμμετοχές τρίτος στη διοργάνωση και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του έκανε αφιέρωμα. (VIDEOS)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αφιέρωμα στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που έφτασε τις 70 συμμετοχές στο Europa League και έγινε ο τρίτος στην συνολική κατάταξη της σχετική λίστας, ξεπερνώντας τον Βάλτερ Ζένγκα.

"Πριν από 15 χρόνια ένας πιτσιρικάς πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ, σημείωνε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και όλα αυτά σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σήμερα αποτελεί έναν θρύλο του Uefa Cup και του Europa League έχοντας περάσει μόνος τρίτος στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές όλων των εποχών. Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο οποίος με την συμμετοχή του κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ έφτασε τις 70 και άφησε πίσω του τον Βάλτερ Ζένγκα στη σχετική λίστα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνοδεύει τα παρακάτω βίντεο:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ