ΠΑΟΚ

Στο Χορστ η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Στο Χορστ η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Χορστ της Ολλανδίας, το οποίο σημαίνει πως εγκαταλείπεται η επιλογή του Όστερμπεεκ.

Τις πρώτες λεπτομέρειες που αφορούν την καλοκαιρινή προετοιμασία ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" θα εγκατασταθεί απο τις 2 ως τις 16 Ιουλίου στο Χορστ της Ολλανδίας, εγκαταλείποντας την επιλογή του Όστερμπεεκ στο οποίο είχε βρεθεί πέντε φορές τα τελευταία επτά χρόνια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Ο προορισμός παραμένει ίδιος, έστω κι αν η… έδρα αυτή τη φορά αλλάζει. Ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμα καλοκαίρι θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Απλώς το γραφικό Όστερμπεεκδίνει τη θέση του στο Χορστ και στο ξενοδοχείο Parkhotel όπου θα καταλύσει η αποστολή του Δικεφάλου προκειμένου να προπονηθεί εν όψει των υποχρεώσεών του για τη σεζόν 2017-18.

Οι εγκαταστάσεις τις οποίες επέλεξε ο ΠΑΟΚ εγγυούνται την παροχή των καλύτερων δυνατών συνθηκών δουλειάς γι’ αυτό και κάθε χρόνο φιλοξενούν κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως για παράδειγμα η Πόρτο.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για το Χορστ στις 2 Ιουλίου και θα παραμείνει στην Ολλανδία ως τις 16 Ιουλίου οπότε θα επιστρέψει στη βάση του. Οι φιλικές αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα ανακοινωθούν τις προσεχείς μέρες.

Photo Credits: PAOK FC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ