ΠΑΟΚ

Στο στόχαστρο της Σίβασπορ ο Μάτος

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μετά το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για τον Λέο Μάτος, μία ακόμη τουρκική ομάδα έχει εστιάσει στον Βραζιλιάνο, η Σίβασπορ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μία πρόταση από το Μεξικό ύψους 1,8 εκατ. ευρώ, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr πριν δύο μήνες, ήταν εκείνη που είχε οδηγήσει στην επέκταση του συμβολαίου του ΠΑΟΚ με τον Λέο Μάτος, ουσιαστικά, μέχρι το 2021 (ο ίδιος μίλησε για νέο συμβόλαιο 3+1 ετών).

Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έπραξε σωστά, καθώς, όπως είναι φυσιολογικό με τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάνει ο Βραζιλιάνος μπακ, αρκετοί σύλλογοι ανά τον κόσμο τον έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Ένας από αυτούς είναι η τουρκική Σίβασπορ που τον παρακολουθεί στενά το τελευταίο διάστημα (όπως έκανε το καλοκαίρι η Γαλατασαράι). Ωστόσο, είναι μάλλον δύσκολο να "πιάσει" την ρήτρα των περίπου 5.000.000 ευρώ που "δένει" τον 31χρονο μπακ με τον "Δικέφαλο" μετά το νέο συμβόλαιο.

Βέβαια, το γεγονός ότι η Σίβασπορ είναι στην 9η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και ο ΠΑΟΚ διεκδικεί την πρωτιά στην ελληνική Λίγκα, είναι επίσης ένας αποτρεπτικός παράγοντας για μετακίνηση την δεδομένη περίοδο. Όπως και να 'χει, όμως, ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να "δέσει" τον Μάτος στην Τούμπα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ